Weber Genesis II LX S-340 Gas Grill: En granskning

Tidigare, om du ville ha en Weber Genesis Gas Grill, valde ditt val på färgen, oavsett om du ville ha en sidbrännare och några mindre kosmetiska element som att ha en rostfri huva och dörrar. Nu har denna någonsin populära grill ett antal storlekar, allt från en liten tvåbrännare till monster-sexbrännaren. Sannolikt tar LX-serien av Genesis-grillar linjen till en ny high-end-position.

Funktioner i Weber Genesis II LX S-340

Det är inte bara de olika brännare du kan ha, även om det finns två, fyra och sex brännareversioner tillgängliga i den här modellen. Istället har hela matlagningssystemet redesignats. Mest speciellt är brännarna med GS4 matlagningssystemet nya. Tidigare var brännarna på en Weber gasgrill de typiska rörformiga brännare av rostfritt stål. De nya brännarna är rektangulära, toppade och avsmalnande. Med dessa nya brännare skjuter elden direkt upp i "flavorizer" -stängerna och ger en jämn värme fram och tillbaka. Trycket inuti brännaren är samma hela vägen och flammorna har exakt samma tryck genom varje port. Detta ger Genesis en av de jämnaste värmerna på någon gasgrill på marknaden.

En annan innovation med modellen är det nya tändsystemet. Vrid kontrollknapparna och tändarna håller kontinuerligt brännarna tända.

Dessa tändare sitter under en skyddande manschett som Weber självsäkra stater kommer att vara i 10 år. Faktum är att de till och med garanterar tändsystemet så länge att den här grillen får den längsta och mest kompletta garantin i branschen. Dessutom är Webers legendariska stöd oförändrat och garantin gör att resten av branschen kan konkurrera med sin otroliga tillförlitlighet.

Den fullständiga grillen

Genesis II LX S-340 är en fullfunktionsgrill. Den har tre huvudbrännare, en bra sidoväggare och många tillbehör som tankskala, upplyst kontrollpanel och komplett kompatibilitet med Webers iGrill 3-teknik. Med den senare kan du övervaka matlagningstemperaturen och flera matvaror samtidigt. Det övervakar också bränslenivåerna och styr fjärrkontrollerna på kontrollpanelen. För ett högt listpris på cirka $ 1 499 USD har denna stora och enkla gasgrill utmärkt konstruktionskvalitet och levererar på sina många löften.

För-och nackdelar

I mer än två årtionden har Weber Genesis Gas Grills , i alla sina inkarnationer, varit på toppen av försäljarlistor och bästa produktrecensioner. Den enda sak som är densamma är Genesis med tre brännare. Den senaste Weber Genesis-serien kommer i två, tre, fyra och sex brännarkonfigurationer. Deluxe-versionen av den tre brännarmodellen är en fulladdat och avancerad grill. Med helt nydesignade brännare, tändare och kompatibilitet med iGrill 3 Bluetooth-temperaturövervakningssystemet kan du inte gå fel.

Den enda kon med denna serie är den maximala värmeffekten, som är relativt låg.

Det finns dock många fördelar. För det första finns det solid konstruktion av slitstarka delar och det finns en komplett 10-års garanti om något går fel. Med Weber stöd och mycket jämn värme, kommer grillentusiaster vara glada.

Du kan köpa denna grill direkt från Amazon och utforska dess många funktioner: