Beef Vegetable Soup Recept

Denna biff grönsaks soppa är gjord med bitar av nötkött chuck tillsammans med morötter, potatis, purjolök, tomater och gröna bönor. Det är ett trevligt, hjärtligt köttgrönsaksrecept som jag gillar att göra med köttlager. Medan jag föredrar att använda köttbiff som jag skar upp mig själv, kan du ersätta köttfärsfläskkött från mataffären.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 300 ° F.
  2. I en stor nederländsk ugn eller tung, ugnssäker sopppanna, bruna biffen på alla sidor över hög värme i en liten mängd olja.
  3. Lägg till vinet och skrapa av några av de små smakrika bitarna på botten av pannan. Koka i ytterligare en minut eller två eller tills vinet verkar ha minskat med ungefär hälften.
  4. Tillsätt biffens lager och lövbladet , öka värmen till medelhögt och koka upp det. Överför sedan grytan till ugnen och bräda i 45 minuter.
  1. Samtidigt skär du morötterna, selleri, lök, potatis och tomater i ca 1/2 tum tärning. Trim ändarna från de gröna bönorna och kapa dem sedan i ½ tums stycken också.
  2. Torka av stammen och den gröna delen av purjolöket och kassera. Skär den vita delen i längden och skölj bort smuts. Häll sedan purjolöket smidigt.
  3. Få en stor sautépanna som går över medelhög värme med lite olja. Tillsätt morötter, selleri, lök, vitlök och purjolök och koka i 2-3 minuter eller tills lökan är något genomskinlig, omrör mer eller mindre kontinuerligt.
  4. Tillsätt tomaterna och gröna bönor och koka i ytterligare en minut, fortfarande rörande. Ta bort från värme och lägg åt sidan medan du väntar på att nötköttet ska sluta laga mat.
  5. När nötköttet är klart, överför grytan från ugnen till spishällen. Tillsätt de kokta grönsakerna och tärnad potatis till soppen och laga koka över låg värme i 15 minuter. Du vill bara ha det simmering .
  6. Lägg sedan till den färskt timjan och koka i ytterligare 5 minuter eller tills potatisen är öm och kokad men inte grötig. Smaka med Kosher salt och vitpeppar och servera.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 485
Totalt fett 21 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 98 mg
Natrium 467 mg
kolhydrater 31 g
Kostfiber 5 g
Protein 37 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)