Barnvänliga vingårdar i Napa Valley

Vinodlingar som välkomnar barnen

Napa Valley - samtidigt känd för sin världsklass vin och som en toppresenär för smekmånad, romantiska resor, affärsresor och vinösa semester, och bäst erfarna av 21 år och äldre folkmassor, fortsätter att se en ökning av besökare med barn i bogsera.

Med Napas relativa närhet till den ultimata natursköna motorvägen 1, mysiga kustsamhällen, och omgiven av halvvägs vägresor till familjevänliga destinationer i Yosemite National Park och Disney Land, försöker familjesemestrar i Kalifornien ofta att både föräldrar och ungar glädjas.

Familjer som väljer en dagstur till Napa letar efter en vinlandserfarenhet som är både tillgänglig för föräldrar och tillmötesgående för barn - ingen liten förfrågan, med tanke på smakprovningens rum, flaskinköp och vingårdsturgrupper. Det finns dock en handfull Napa Valley vingårdar som går utöver, vilket gör det en prioritet att välkomna familjer till Kaliforniens mest prestigefyllda vinland. Från utbildningsresor som uppmuntrar barnen att kolla upp odlingsteknikerna som finns i en vingård, att färglägga böcker och kritor i provsmakningslokaler och juicelådor (av obefintlig sort) som är tillgängliga för små sippers, gör fler vingårdar ett försök att välkomna familjer till deras vinodlingar.

När ska man besöka Napa med barn

Off-season resor är oftast bäst för både vingårdar och föräldrar när du besöker vingårdar med ett besättning av barn. Att undvika helger, högsäsongens sommarturer och de hektiska skördtidstrenderna förbättrar chansen att få mer personlig smakprovning på rumsinformation, mindre turnégrupper och kommer troligen att vara bra för barnen att respektfullt utforska grunderna med färre hinder.

Bästa Napa vingårdar att besöka med barn

  1. Frog's Leap - en organiskt fokuserad vinodling i Rutherford, med en extra (och barnvänlig) betoning på hållbar jordbruksutbildning erbjuder en anmärkningsvärd kombination av ekologiska viner och familjevänlig kul. Från att utforska den historiska ladugården för att kolla på kycklingarna, veggiehagerna och imponerande vinstockar, finns det gott att se och lära för barn (och vuxna) i den varma, avslappnade atmosfären av Grod's Leap Winery. Tänk på om du har kiddos i släp, att det bästa smaksättningsformatet för föräldrar med vem skulle vara den avslappnade Garden Tasting-upplevelsen, med fyra nuvarande släppviner (missa inte den fräscha, coola citrusdrivna stilen av Groda s Leap savory Sauvignon Blanc ). Underbara trädgårdar, en pittoresk damm, 130 hektar vinrankor, välgjorda viner och en mängd olika smakprov, tillsammans med den vänliga personalen, gör ett besök på grodans skott ett värdefullt stopp för familjer som reser Napas vinstig.
  1. V. Sattui Winery - det perfekta stoppet för ett vin land picknick. En plats, lovar Old World Deli att pique allas aptit med en spridning av bröd, ost och marknadskött alternativ. Utanför, är picknickbord utspridda runt gården med utsikt över vingårdar och vilar under skuggan av gamla ekar. V. Sattui prisbelönta viner (endast tillgängliga för försäljning på vingården eller på nätet) erbjuder ett brett utbud av stilar och gom-överklagande, vilket gör detta till ett enkelt stopp för första gången besökare med barn i släp eller inte.
  2. Sterling Vineyards - säkerligen woo barn i alla åldrar, Calistoga Sterling Vineyards transporterar gäster från parkeringsplatsen upp till den glänsande, vita stucco winery via den super sceniska gondolhissen. Med en fågelperspektiv av Mayacamas Mountain Range, välkomnar den här dramatiska vingården besökare att njuta av en guidad rundtur, promenera genom konstsamlingen på plats (inklusive Picasso, Chagall och Ansel Adams), njut av mat och vinparing eller delta i en provsmakning av gårdens nuvarande utsläppsviner. Tours varierar från $ 28-37 för vuxna, med en $ 10 avgift för dem under 21 och alla barn under tre är gratis.
  3. Castello di Amorosa - Inspirerad av ett toskanskt slott från 1200-talet, lockar Castello di Amorosa besökare i alla åldrar med både guidade och guidade turer på marken. För minderåriga i åldrarna 5-20 är det en timmars rundtur i slottet med stopp längs vägen för att ta in en medeltida armé, en dungeonreplikat, tortyrkammare, den historiska huvudhallen, kapellet och gården tillsammans med vinet grottor och vinprovning för föräldrar. För de under 5 publiken, en mini gård full av djur och gott om utrymme att springa och övervakas utforskning. Lovande en skiva medeltida italiensk historia tillsammans med italienska inspirerade viner (tänk Sangiovese, Barbera och Super toskanska stilblandningar) med fantastisk arkitektur och landskap, Castello di Amorosa är ett toppval av vinstopp för familjer.

Förutom dessa vingårdar med barnvänliga format, se till att kolla med Napa Valley Welcome Center för de senaste lokala vinlandshändelserna och familjevänliga aktiviteter. Nyfiken om en vinodling på din "måste besök" lista rymmer kiddos? Tveka inte framåt eller se om du gör en familjebokning under veckan, när sakerna är lite långsammare.