Enkel Fransk Toast Recept

Buttery, söt och fluffig ... french toast är bäst. Vem har inte förtjusta minnen av någon speciell som gör dem franska toast på en söndagsmorgon? Det kan kallas fransk toast, men det är definitivt nära och kära till den amerikanska tjejens hjärta. Detta enkla franska toastrecept beror på några enkla och högsta ingredienser.

Fransk toast kan göra varje helg känner sig speciell. Servera detta för ett hus fullt av gäster eller bara för dig själv! Och det är ännu bättre om du serverar det med ... BACON!

Om du använder bröd på den fräscha sidan, se till att låta brödet suga i mindre tid. Ju mer inaktuellt brödet är, desto längre bör det suga. Du kan också använda franskt bröd, ciabatta, oavsett bröd som du har till hands. Men i regel desto tjockare eller torkar brödet, ju mer ägg / mjölkblandning du behöver, så om du planerar att använda den typen av bröd, se till att du gör mer av blandningen!

Du kan också använda detta recept för att göra en fransk toastbake. Kasta bara alla ingredienserna i en bageri och baka i ca 30 minuter vid 350 grader.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Slå ihop ägg, helmjölk, socker, vanilj i en platt och djup skål. En gryta maträtt fungerar bra.
  2. Stänk muskotmjölken och kanel över toppen av mjölkblandningen. Vispa kryddorna med blandningen tills den är helt kombinerad.
  3. Värm en stor gryta till medium hög värme. Använd en stekpanna om du inte har en grill. En gjutjärnspanna fungerar också bra.
  4. Doppa brödskivorna i mjölkblandningen. Låt dem sitta och suga upp blandningen, för längre om brödet är gammalt. Var försiktig så du inte låter färskt bröd sitta för länge, eller det blir för fuktigt att ta ur blandningen! Vänd brödet så att båda sidorna har blötnat i mjölkblandningen.
  1. Smör grytan och vrid ner värmen till medium.
  2. Placera skivorna av french toast på grillen. Titta noga på värmen och vrid ner om det behövs för att inte bränna den franska toasten!
  3. Efter ca 2 minuter, vänd skivorna med french toast och koka i ytterligare en minut till två minuter på andra sidan. Ta bort från grillen och håll den varm i en 200 graders ugn tills du är redo att servera all rostat bröd.
  4. Tillsätt den varma franska toast med lönnsirap, smör och pulveriserat socker!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 123
Totalt fett 5 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 159 mg
Natrium 108 mg
kolhydrater 12 g
Kostfiber 0 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)