Bakade Turkiet Cutlets med Crispy Panko och Parmesan Coating

Pankokrummor och Parmesanost ger en krispig, utsökt beläggning för dessa kalkonhacklor, och de tar bara några minuter att baka.

Servera dessa smakfulla koteletter med en tomatchutney eller ditt favoritdip, eller gör en måltid med ris eller potatisrätt och sallad. De skulle också göra ett gott tillägg till en kastad sallad eller Caesarsallad.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 450 F.
  2. Lina en stor bakpanna med folie och spraya med nonstick spray (gelépanna, bakpanna eller stekpanna).
  3. Strö kalkonbitarna överallt med salt och peppar.
  4. Ställ in tre brödbrickor eller grunda skålar. Sätt mjöl i ett brödfack eller en skål. I en annan brödskiva eller skål, kombinera krummer och parmesanost.
  5. Slå ägg, äggvita, vatten och Dijon tillsammans och häll i en annan bricka eller skål.
  1. En åt gången, doppa kakor i mjölet, dopp sedan i äggblandningen och mudda sedan i smulblandningen tills den är noggrant belagd.
  2. Ordna skivorna på den färdiga bakpannan. Spraya skivorna lätt med oljespray eller oljespray eller sprut med smält smör.
  3. Baka kakor i 10 till 15 minuter, eller längre om dina kalkonhacklor är tjocka. För att vara säker, använd en snabbläsmattermometer. Temperaturen ska vara minst 165 F på en mattermometer som är införd i den tjockaste delen av en kotlett.

Du kanske också gillar

Stekt kokta lår med ost, panko och parmesan

Spicy Fried Turkey Tenderloins

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 593
Totalt fett 20 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 316 mg
Natrium 2,031 mg
kolhydrater 52 g
Kostfiber 4 g
Protein 48 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)