Apple Smörgrilla Pork Kebabs

Det kan inte nekas att fläsk och äpplen komplimangerar varandra. Detta kebabrecept tar det ett steg längre genom att använda en sås med äppelsmörgrill. Detta är basted en som det grillar, skapa en läcker klibbig sås. Ett snabbt och gott recept för alla tillfällen. Servera med en salladsalat eller grillade grönsaker och ris för en snabb och utsökt måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Klipp av allt överskottsfett från fläskkorgarna och skär i 1 1/4 "bitar. Placera köttet i en återförslutbar plastpåse. Kombinera marinade-ingredienser och häll över fläskkött. Ta försiktigt köttet runt för att se till att allt är väl belagda med marinade- blandningen. Släpp ut luft från påse och tätning. Sätt i kylskåp i 1-2 timmar.

2. Medan fläsk marinerar, förbereda såsen. I en mellanskockpanna lägg till alla såsingredienser utom smör och sätt till en simmer över medelhög värme.

Rör ofta. Minska värmen till låg och låt blandningen simma i 5-6 minuter tills alla ingredienser kombineras väl. Ta bort pannan från värmen och rör om 1 matsked smör. Det tar ungefär 10 sekunder för det att helt lösas upp. Täck pan för att hålla såsen varm och lägg åt sidan. Strax innan kebabarna går på grillen, ta bort halva såsen från pannan för att basta. Den återstående såsen kan appliceras strax före servering.

3. Förbered grillen för medelhög värme.

4. Jag rekommenderar att du använder stekpannor av rostfritt stål, men om bambu är allt du har tillgång till, se till att suga dem i ljummet vatten i 15-20 minuter före användning.

5. Ta bort fläsk från kylskåp och gäng på spettar. Överfyll inte köttet. Syfte för 4-5 stycken på mellanlångspett och ca 7 stycken på längre.

6. Placera kebabar på grillen och laga i 2-3 minuter per sida. Minska värmen till medium och fortsätt tillagning i ytterligare 6-8 minuter. Börja med att applicera sås, vänd och upprepa processen några få minuter tills kebaberna har nått en intern temperatur på 155 till 160 grader F. Kontrollera flera bitar och ta bort kebabar som de lagar mat. Håll värmen genom att täcka med aluminiumfolie.

7. Höger före servering, värm upp reserverad grillsås i mikrovågsugnen i 15-30 sekunder. Borsta sås på kokta kebabar och servera omedelbart.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 755
Totalt fett 38 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 19 g
Kolesterol 164 mg
Natrium 1,029 mg
kolhydrater 54 g
Kostfiber 2 g
Protein 52 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)