Min mors potatisallad

Det här är min mammas recept, och det är det bästa potatisalladreceptet någonsin. Det är standarden mot vilken jag jämför alla potatissallader ! Jag brukar stek potatis för sallad, men för det här receptet är de verkligen bättre kokta. Förbandet är flätigt och krämigt, perfekt kryddat.

Denna sallad är inte snygg, och den har inte konstiga eller konstiga ingredienser. Detta är en rakt framåt potatisallad som är perfekt i sin enkelhet. Du kan klä upp det genom att lägga till skivad grillad korv eller grillad räkor till den, men prova den här vägen åtminstone en gång.

Min mamma gör extra dressing och tar med den till picknicken och lägger den till salladen om det verkar torrt eftersom potatiserna kommer att absorbera dressing som de står. Det är viktigt att välja röda potatisar, koka potatisarna (stek dem inte) och lämna skinnen på potatisarna tills de har kokats. Det sista viktiga tipset är att se till att du skalar och kubar potatisarna och rör dem i förbandet medan de är varma så att de absorberar förbandet.

Och se till att du besöker topp 10 bästa potatissalladrecepten för att hålla salladerna hela sommaren!

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Koka potatis tills det är ömt. ca 20-30 minuter. Du kanske behöver ta ut de mindre potatiserna vid 20-minuters punkten. större potatis kan ta upp till 30 minuter. De är ömma när du enkelt kan hålla en gaffel i potatisen. Placera på racket.

2. Under tiden, i en stor skål blanda majonnäs, mjölk och senap till jämn. Jag gillar att använda en trådvisp för detta steg för att se till att det inte finns några klumpar.

Tillsätt salt och peppar efter smak. Gör extra dressing, kanske ungefär hälften av originalreceptet, och lägg det i en skruvkanna. Tät den och håll den i kylskåpet.

3. När potatisarna är kalla, skalla dem. Detta är lätt att göra med en skarp kniv. Detta steg tar lite tid, men det kan vara kontemplativt så njut av processen.

4. Skär potatisarna i kuber och lägg till förbandet, vika försiktigt när du lägger till dem. Tillsätt gröna lökar och blanda väl. De hårdkokta äggen är lagrade på toppen för en fin presentation. Du kan också rörma de hårda kokta äggen direkt in i salladen.

5. Chill bra för att låta smaker blandas.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 381
Totalt fett 24 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 118 mg
Natrium 294 mg
kolhydrater 34 g
Kostfiber 4 g
Protein 8 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)