Weber Genesis E-310 Gas Grill

Enkelt uttryckt Weber Genesis-raden är det bästa du kan köpa i detta prisklass och bortom. E-310 är den mest grundläggande versionen av den här serien. Vad du får med den här modellen är en trebrännargrill i en av 3 färger. Andra modeller i denna serie ger dig en sidbrännare eller en brännare, men om du inte behöver det är det här modellen att köpa.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review

Efter att Weber omarbetade sin populära serie Genesis-grillar, körde brännarna, som brukade springa parallellt med grillens framsida, med kontroller på högerbordet, nu vinkelrätt mot grillens framsida med kontrollerna på framsidan. Nu är Weber Genesis-grillen mycket mer som alla andra grillar på marknaden, åtminstone så långt som brännarens design går.

Att vara Weber var inte ett utslagsbeslut och efter tre års utveckling är den nya Genesis grillen en effektivare grill. Enkelt sagt, denna grill har verkligen inte förändrat hur det lagar mat.

Självklart, om du läser detta är du inte intresserad av vad Genesis brukade vara, men vad det är nu.

Denna grill är en av de mest effektiva standardgasgrillarna på marknaden samt en av de bästa byggnaderna. För priset är det verkligen inte en bättre grill på marknaden, och medan det här är en grundläggande, utan krusidullgasgrill gör det vad du vill ha; Det grillar varmt och snabbt samtidigt som du ger möjlighet att göra låg, indirekt grillning .

För att verkligen förstå Genesis grillen behöver du se inuti eldstaden. De tre brännarna sätter ut endast 38 000 BTU under 507 kvadrattum matlagningsutrymme eller cirka 75 BTU per kvadrattum. Även om detta är lågt i jämförelse med andra gasgrillar , håller den effektiva konstruktionen i värme åtminstone värmen den skapar, vilket är begränsat. Sanningen är att eftersom Weber har bestämt sig för att göra sin brännare ett alternativ i Genesis Grills (E-330) har de skurit på kraften för Genesis-linjen. På så sätt, om du har brännaren, och du vrider alla brännare kommer det inte att överhettas brännaren. Nackdelen är att denna grill tar längre tid för att nå en bra hög temperatur.

Det som verkligen gör att Weber Genesis E-310 sticker ut är dess kvalitet. Uppmärksamheten på detaljer som tar 3 år att byta brännarens design kan ses i alla delar av denna grill. Det betyder att allt på denna grill fungerar, och eftersom det finns en 10-års garanti på nästan allt i denna grill, kan du förlita dig på det för att vara i minst ett decennium och mest sannolikt längre.