Broil-Mate 3-brännare Modell # 116454 Gas Grill

Fördelar och nackdelar med denna grundläggande men kraftfulla grill

Onward Manufacturing är en av de största grillproducenterna i världen med sex olika märken av grillar under deras namn: Broil King, Broil-Mate, Sterling, Huntington, Grill Pro och Broil King Keg. Deras Broil-Mate-linje representerar det billigaste märket av gasgrillar, men denna trebrännarmodell är mycket jämförbar med bolagets högre ände Broil King-grillar. Denna gasgrill är stor och kraftfull men är också mycket grundläggande.

Det är en gasgrill och inget annat-det finns ingen sidbrännare, ingen rökfäste, i princip inga klockor och visselpipor. Den har en rostfri stålstruktur som är solid och slitstark, men kroppsdelarna är lägre och enkelt dekorativa.

3-brännare modellproffs

En grundläggande gasgrill med solid konstruktion, Broil-Mate 3-Burner är ett utmärkt val i prisklassen. Två positiva aspekter av denna grill är dess jämn uppvärmning och slitstark konstruktion. De tunga gjutjärnens kokningsrör och förångningsbarriär av rostfritt stål är byggda för att hålla och den hållbara konstruktionen och den dubbla brännaren av rostfritt stål av hög kvalitet kommer att göra denna grill länge länge. Vid 40 000 BTU har denna grill gott om kraft för sina 400 kvadratcentimeter av det primära matlagningsområdet. Lägg till här de relativt stora gjutjärnspannorna och du har en gasgrill som verkligen kan utföra.

Denna grill är tillverkad av en gjuten aluminiumkropp med rostfritt stålpaneler och pulverlackerad stålram, men den bästa delen är kokugnen.

Det skulle vara trevligt om de dekorativa rostfria delarna antingen uppgraderades till en tyngre konstruktion, eller enheten erbjöds till ett lägre pris, men det här är en relativt liten fråga. För en billig grill är detta ett mycket bra val.

3-brännare Modell Cons

Även om denna grill är konstruerad bra är den gjord av ett lågvärdigt rostfritt stål och den piedestal som matlagningskammaren sitter på är lite lätt.

Det är ett ekonomiskt alternativ, men för pengarna kan Broil King Signet 20 - som har några uppgraderade komponenter - vara det bättre valet. Denna grill har också en begränsad fördelning, vilket är olyckligt. Den kan bara hittas på olika butiker i Kanada.

3-brännare modell specifikationer

Här är en snabb titt på specifikationerna för Broil-Mate 3-Burner gasgrill.