Weber Genesis II Gasgrillar

Den kompletta linjen av Weber Genesis II Gasgrillar

Den nuvarande raden upp till Weber Genesis-grillen innehåller 4 modeller som varierar i pris (baserat på MSRP) från $ 599USD till $ 2,249USD. Typiskt kan du hitta dessa grillar till salu för 10% mindre beroende på var du är och var du handlar. Weber Genesis Series grillar kommer i 2, 3, 4 och 6 brännarkonfigurationer och i en standard, LX, och E-serie och S-serien utgåvor. Denna rad innehåller 12 modeller plus vissa färgvariationer i E-Series 4-brännarmodell. Alla dessa grillar är kompatibla med Webers iGrill-enheter, men endast LX-utgåvorna möjliggör fullständig integration av detta system.

Genesis II E-Series

Basversionen har porslinbelagda gjutjärnspannor och alla standard Genesis-funktioner inklusive en komplett 10-års garanti, propan tankbränslemätare och öppen vagnsdesign.

Genesis II LX E-serien

Denna version ersätter de porslinbelagda matrisserna med rostfritt stålstång. Den har också en 12 000 BTU sidobrännare, handtag monterad grillljus, rostfria smaksättningsstänger och sluten vagn med dörrar på framsidan.

Genesis II LX S-serien

S-serien har allt på LX E-serien men ersätter porslinets emaljerade lock och dörrar för rostfritt stål. Detta är i stor utsträckning en kosmetisk uppgradering till E-seriens grillar.

Eftersom det finns så många modeller att välja mellan, kommer de flesta butikerna inte att lagra alla alternativ. Hitta rätt modell för dig från den här listan och var beredd att specialbeställa den du vill ha om det behövs. Alla Weber Genesis Grills säljs antingen som propan eller naturgas. De är inte konvertibla.