Weber Q 2200

Fördelar och nackdelar med denna bärbara grill

Weber Q 2200 är hörnstenen i Webers populära Q-linje av portabla grillar, och när det gäller en äkta bärbar grill som du kan lägga upp och bära bort, är den här ungefär lika stor som du kan få. Med 280 kvadrattum grillarytan och en huva som ger tillräckligt med utrymme för att grilla en hel kyckling eller stor grill, är den lika mångsidig som en enda brännare kan vara.

Men vid 42 pund och kräver en tvåhändig bär, är detta inte den mest bärbara av portabla gasgrillar.

Det är dock tillräckligt liten för att passa perfekt på en balkong och inne i bagaget i en bil. Den här lilla grillen kan laga hamburgare, biffar och kyckling för flera personer, vilket ger en effektiv design och Weber-kvalitet, vilket gör det till en bra investering.

Beskrivning och specifikationer

Weber Q 2200 är inte lika kraftfull som en standardgasgrill, men det är verkligen värt att titta på i den bärbara grillkategorin om specifikationerna uppfyller dina behov. Perfekt för camping, små uteserveringar och semi-permanent placering (med en semester hyra i motsats till packning för tailgating), är Weber Q 2200 välbyggd och kraftfull för sin storlek med ett matlagningsområde som matar tre till fyra människor.

Skalet är gjuten aluminium och matlagren är tungt porslinbelagt gjutjärn. Detta håller värmen och gör denna grill bättre än de flesta bärbara gasgrillar, som tenderar att vara underpowered. Den oändliga kontrollbrännventilen möjliggör olika temperaturnivåer, vilket innebär att värmekapaciteten inte är begränsad till vissa grader.

Och rostfritt stålbrännarröret i grillens botten ger jämn värme i hela grillen, medan kåpan monterad termometer låter dig hålla koll på matens framsteg.

Här är specifikationerna en överblick:

Ytterligare egenskaper

Weber Q 2200 är utrustad med glasförstärkta bord på varje sida, vilket ger en bra plats för såser och kryddor. De tvådelade porslinbelagda gjutjärnslådorna kan bytas ut eller kombineras med tillbehörsutrustning som säljs separat. Att kunna vrida grillen i en griddel ger ännu mer mångsidighet - och inte bara för att du kan laga pannkakor på din portabla grill, men låter dig också använda grillen som sårplatta.

För-och nackdelar

Sammantaget, om du är villig att betala för denna bärbara och inte behöver den vara mycket bärbar, så är detta ett bra val. Weber Q 2200 har ett stort matlagningsområde för en portabel grill, och den fulla öppna gasgrillen får dig så nära som möjligt till "riktig" grillning.

Men på 42 pund är det ganska tungt tillsatt bränsle, verktyg och mat och du vill inte ta det här väldigt långt. Det är också en av de dyrare bärbara datorerna.