Brinkmann Select Dual Sear 5-brännare Modell # 810-6630-S (Avslutad)

I slutet av 2015 har Brinkmann Corporation lämnat in för konkurs. Stöd och tillgänglighet av delar är nu upp till affären där du köpte din grill.

Om du tog den 24 000 BTU U-typen brännarbrännaren ut ur denna gasgrill och byt ut den med en precis som alla andra brännare skulle du ha en mycket underpowered grill. Folk skulle klaga på att denna grill inte var tillräckligt varm för grönsaker än mindre stekar.

Med denna "sear" -brännare har den möjlighet att grilla så mycket som två biffar eller kanske fyra hamburgare åt gången. Medan matlagren är rimligt bra finns det inget som gör att detta kan skida annat än att vara riktigt stort.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review

Denna grill är imponerande. Vid mer än 5 meter över det tar mycket utrymme och lagar ca 18 hamburger patties åt gången. Men det är verkligen inte försäljningsstället här. Som namnet påpekar är det en dubbelsidig grill.

Jag vet verkligen inte vad som är dubbelt om den enda brännaren i denna grill, men vi kan hoppa över den delen. Utan brännarens brännare är detta en mycket kraftig gasgrill. Med brännarbrännaren som kör en femtedel av ytan är det mycket varmt (men inte jämnt) och resten är varm. För den som letar efter den perfekta restaurangen biffen är det här verkligen inte svaret. Denna brännare är egentligen bara en gimmick och inte riktigt något som gör att denna grill är värt att köpa.

En särskilt irriterande egenskap hos denna grill är de tända knopparna. Trevligt för att se dem i mörkret, men de drivs individuellt av de små knappbatterierna. För att ersätta de utbrända batterierna avlägsnas knapparna, batteriluckan lossas och tre nya batterier sätts in. Det finns sex knappar på denna grill för 18 av de små batterierna. Jag tvivlar mycket på att de flesta kommer någonsin att ersätta dessa batterier vilket gör det till en funktion som är coolt i några månader och sedan helt bortglömd.

Bortsett från allt detta är Brinkmann Select typiskt för dessa stora grillar ur Home Depot. De ser imponerande sittande på golvet och de vet att storleken är viktig för vissa (och inte på ett särskilt användbart sätt) men kvaliteten saknar och medan många tror att det är en stor prislapp, för en matlagningsapparat är det verkligen inte " t.