Vit varm chokladblandning

Detta gör en fantastisk och billig gåva att ge, tillsammans med några fina muggar, omröringsskedar och servetter i en vacker presentkorg. Varje blandning gör en underbar gåva. Koppla ihop det med andra dryckes- eller dryckesblandningar för en riktigt bra present!

Vit choklad har en låg smältpunkt; i själva verket mjukar den vid kroppstemperatur, runt 98 ° F. Det är därför det har en sådan lyxig munkänsla. Detta recept är verkligen dekadent och gott.

För att grilla chokladet kan du frysa det och rista det på en rivarens fina sida. Eller skära chokladet i ganska små bitar och slipa i en mixer eller matberedare. Frysta chokladet hjälper det att bli en puré, eftersom vit choklad har en sådan låg smältpunkt. Du kan lagra blandningen för framtida användning i en lufttät behållare på ett kallt mörkt ställe.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en liten skål, kombinera vit choklad, pudding mix, vaniljpulver och apelsinskal.
  2. Värm mjölken i en liten kastrull tills bubblor bildas runt kanterna och ånga stiger från ytan. Låt inte mjölken simma eller koka.
  3. Tillsätt White Hot Chocolate Mix och vispa tills choklad smält och dryck blandas. Servera omedelbart.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1192
Totalt fett 70 g
Mättat fett 42 g
Omättat fett 20 g
Kolesterol 51 mg
Natrium 219 mg
kolhydrater 130 g
Kostfiber 1 g
Protein 15 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)