Vegetarisk Bakade Bönor Med Ananas Recept

Barnen kommer särskilt att älska dessa söta vegetariska bakade bönor med ananas, och du kommer att älska hur lätt det är att förbereda! Du kan alltid lägga till några sauterade vegetariska mock köttcrumbles för extra konsistens och protein, eller lägg i några skivade veggie hundar för några vegetariska bakade bönor och franker med ananas!

Detta är ett bra recept på att använda burkbönor, eftersom alla extra smaker kommer att få det att känna sig helt hemlagad, men naturligtvis ger matlagningstorkade bönor dig lite mer smak. Samma med ananas. Konserverad är mycket bekvämt, men om du kan få färsk ananas, prova det i detta recept.

Dessa bakade bönor med ananas är perfekta för vegetarisk picknick eller vegansk potluck och är säkra för många med allergier och speciella dieter. Receptet är både vegetariskt och veganskt , glutenfritt och dessutom nästan fettfritt. Det finns inget tillsatt fett, men bönor själva har naturligtvis en liten (trivial, verkligen) mängd fett.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 grader.

Kombinera alla ingredienser väl, häll sedan i en stor gryta eller bakfat.

Baka, avtäckt, i 1 timme, eller tills bönor är bubbla.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 462
Totalt fett 2 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 885 mg
kolhydrater 92 g
Kostfiber 20 g
Protein 23 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)