Crockpot Tropiska köttbullar

Köttbullar av nötkött är tillagade med frukt och paprika i detta underbara recept på tropiska köttbullar. Tillsätt det med rostad kokosnöt för en smak av öarna.

Jag valde att använda frysta förkokta köttbullar i detta enkla recept av två skäl. En, eftersom ingredienslistan redan är tillräckligt lång! och två, för att något recept som är gjord med slipat kött måste kokas i en stekpanna för att avlägsna överskott av fett innan det läggs till den långsamma ugnen. Jag ville inte ha det extra steget i detta recept.

Servera detta recept över varmt kokt ris, med ett glas vitt vin eller iste. Det här är verkligen en maträtt , så det finns inget behov av att lägga till något annat. Njut av.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en stor stekpanna, laga löken i olivoljan, omrör ofta, tills det är skarpt ömt, ca 3 till 4 minuter. Placera blandningen i en 4-timmars långkokare. Lägg till köttbullarna, beståndet, grön och röd paprika och orubbliga ananasben.

Täck crockpotten och koka på låg i 5 till 7 timmar.

Kombinera citronsaft, sojasås, vatten och majsstärkelse i en liten skål och blanda väl. Tillsätt denna blandning till långsam spis tillsammans med dränerade mandarin apelsiner.

Täck och koka högt i 15 till 20 minuter eller tills såsen är tjock.

Rör om 1/2 av kokosnöt och servera biffblandningen över heta kokta nudlar, garnerade med resterande kokosnöt och cashewnötter.