Granskning av Cuisinart Multiclad Pro Cookware

Som matlagningsinstruktör har denna författare haft möjlighet att laga mat med de flesta varumärkesnamnen. Jag äger också ett antal bitar från olika tillverkare och har lång erfarenhet av tre högkvalitativa linjer, All-Clad, Calphalon och Le Creuset. När ett nejnamnssätt började bära ut för fyra år sedan antog Cuisinart Multiclad Pro Cookware en framträdande plats i mitt kök.

Kortfattat

Tillverkarens webbplats

Beskrivning

Pros

Nackdelar

Guide Review: Cuisinart Köksartiklar - Multiclad Pro

Vad jag ville ha i en ny uppsättning köksredskap : klädda kokkärl av rostfritt stål för att eliminera (eller åtminstone minimera) heta fläckar; nitade handtag, eftersom detta var den viktigaste svaga punkten i den gamla uppsättningen, som hade svetsade handtag. Och de misslyckades. Det måste också vara diskmaskin säkert, och slutligen helt ugnssäkert.

Jag hade använt de flesta klädda köksredskap som finns tillgängliga men inte några av Cuisinart. Så att beställa en Cuisinart Multiclad Pro-skillnad för att prova som en bra strategi, eftersom det är dyrt att köpa hela setet, och du vill vara säker på att kvaliteten är det du söker.

Porslinet användes ofta över en månad och var imponerande. Den hade bra balans, ett fint långt handtag som inte blev varmt alls och var bekvämt att hålla och det rengjordes vackert. Så efter det framgångsrika testet var ordering av 10 delar sett som en bra idé.

Detta visade sig vara ett utmärkt val.

Även när du blir distraherad och lämnar en tomtpanna uppvärmning på spisen vid medelhög värme i 15 minuter eller bränna ris i en kastrull, överlever Cuisinart Multiclan Pro-pannorna fint. Du kan använda sopppotten som en braiser i ugnen med fullständig framgång och upprätthålla perfekt kontroll av en tomatsåsreducering som tog 3 timmar i sautpanelen.

Du kan lägga denna köksredskap genom wringer, och du kommer att finna den att vara pålitlig och konsekvent. Med hjälp av Barkeeper's Friend (en mildt slipande rengöringsmedel av rostfritt stål) kan du hålla det så gott som nytt. Bäst av allt är det ungefär hälften av priset på motsvarande varumärken. Du kan må bra om att rekommendera denna Cuisinart köksredskap till dina foodie vänner.

(Non-stick kokkärl ingår inte i denna recension. Non-stick har alltid ett begränsat liv, även om Cuisinart ska hedra sin garanti.)