Turkiet Korvflöde

Denna eleganta och fuktiga Turkiet Sausage Meatloaf är utsökt och lätt, och det har mer smak som traditionella kalkon köttbröd, eftersom det kombinerar mark kalkon med kalkon korv. Du kan göra detta recept lätt eller kryddigt, beroende på vilken typ av kalkonkorv du köper.

Morötterna lägger till färg, struktur, smak och näring till detta lätta recept, men du kan ersätta andra grönsaker om du vill. Några finhackade paprika, eller någon hackad sommar squash skulle vara bra förändringar.

Servera det här uppdaterade köttfärsreceptet med en grön sallad, några middagsrullar och en fin chokladtapp till efterrätt.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 350 ° F. Spraya en 9x13 "bakpanna med non-stick matlagningsspray och lägg åt sidan.

2. Koka in morötter, lök och vitlök i smöret tills det är ömt i en mellanskockpanna över medelvärme. Placera denna blandning i en stor skål och tillsätt brödsmulorna, ägget, mjölken, persiljan och timjan tills den är väl blandad. Låt stå 10 minuter.

3. Tillsätt marken med kalkon och kalkon till blandningen i skålen och blanda försiktigt med händerna tills den kombineras.

4. Sätt i en stor loaf ca 2-1 / 2 "hög. Lägg i tillagad gryta. Blanda ketchup, brunt socker, honungs senap och peppar i en liten skål och sprid över köttfärgen.

5. Baka köttfärgen i 45-60 minuter eller tills den är ordentligt kokt och kötttermometern registrerar 165 ° F.

6. Täck köttfärgen med folie och låt vila 10 minuter före skivning.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 427
Totalt fett 12 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 73 mg
Natrium 673 mg
kolhydrater 52 g
Kostfiber 17 g
Protein 38 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)