Turkiet Bacon Avocado Club

Bacon, du gör allt bättre. Brunch för mig betyder att det finns bacon involverad, helst på någon slags smörgås, och det blir inte mycket bättre än bacon, kalkon, färsk avokado och vitlök aioli på vacker helvete toast. Det är alla de bästa brunch ingredienserna i en liten gäng. Club smörgåsar är så söta och snygga ser också. De små tandpinnarna håller alla de goda ingredienserna tillsammans ... Det är den perfekta lilla sammie för en brunchbuffé!

Att förbereda bacon i ugnen är bäst! Det är mycket mindre rörigt. Det lagar sig snabbt och bacon håller sin form under bakning. Sätt lite perkamentpapper på ett bakplåt, lägg baconet ner och baka det!

Resten av denna smörgås kommer ihop med minimal matlagning. Bara skåda brödet, montera med avokado och andra grönsaker, och du är redo att äta!

Aioli lägger verkligen denna smörgås över toppen. Vi håller det enkelt genom att whisking tillsammans lite vitlökspulver och citronsaft med butiksköpt majonnäs. Du kan också använda färskmalet vitlök. Om du känner dig vågad, gör lite av din egen majonnäs!

Denna smörgås kan definitivt glida och glida. Det hjälper till att lagra det på det sätt som vi listade nedan, där några av de glatta grejerna är åtskilda. Att skära smörgåsen i fyra små trianglar hjälper dig också att få alla ingredienserna i din mun i en bit.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rostat brödet så att det fortfarande är lite mjukt, men också en fin ljusbrun. Placera den på en kylhylla om du kan, så att den inte blir fuktig när du förbereder smörgåsen!
  2. Baka bacon i en fyrahundra graders ugn i ca 10 minuter, eller bruna i en panna eller använd färdigkokt bacon!
  3. Vispa ihop majonnäs, citronsaft och vitlökspulver i en liten skål för att göra aioli.
  4. Placera en skiva toast på ett skärbräda. Placera två skivor kalkon på brödet, topp med en liten handfull färsk spenat, och skiva tomat och 2 skivor bacon. Lag en annan skiva toast på toppen. Placera ytterligare tre skivor kalkon, 4 skivor färsk avokado och ytterligare två bitar bacon. Sprid några av aioli på den sista skivan rostat bröd. Placera toast (aioli sida ner) ovanpå smörgåsen. Skär i fyra trianglar, säkra varje bit med en tandpetare och servera! Upprepa med resterande ingredienser för den andra smörgåsen!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 2296
Totalt fett 112 g
Mättat fett 25 g
Omättat fett 39 g
Kolesterol 924 mg
Natrium 1,988 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 13 g
Protein 284 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)