Blueberry Muffin Mix i ett burk recept

Letar du efter en presentidé som kommer att vädja till din mottagares hjärta och mage? Titta inte längre än denna Blueberry Muffin Mix i ett burk recept. Packa denna muffinsblandning i en konservburk och ge instruktioner för blandning och bakning av muffins. Blåbären torkas blåbär, så mottagaren behöver bara ge ägg, smör och mjölk.

Mer matgåvor recept

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll socker i en 1-kvarts brettmaskburk.
  2. Sifta mjöl, bakpulver, soda och salt; Häll halvt i burken. Sätt de torkade blåbären i en liten lätt plastpåse; knyta eller täta och skära av överpackningsänden, om det behövs.
  3. Tillsätt kvarvarande mjölblandning. Skruva på locket och lägg till en etikett med instruktioner eller anvisningar för inlägg i burken. Du kan tillsätta de torkade blåbären direkt in i blandningen utan påsen, men de tenderar att sjunka i de torra ingredienserna. Påsen kommer att ge blandningen mer av ett skiktat utseende.
  1. Inkludera anvisningar nedan för muffins med din jarred mix för den perfekta presenten!

Wild Torkade Blueberry Muffins

  1. Vispa ihop ägg, smör, mjölk eller kärnmjölk och vanilj. Blanda med en träsked i blåbärsmuffin tills de torra ingredienserna fuktas.
  2. Sked smet i smord muffin pannor, fyller varje muffin kopp ca 3/4 full. Om så önskas, stänk toppar med socker eller kanelsocker. Baka vid 375 ° C i ca 25 minuter.
  3. Gör 18 till 24 muffins, beroende på muffinkopparnas storlek.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 36
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 136 mg
kolhydrater 8 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)