Recept för Vit Choklad-täckta Pretzels

Om du gillar choklad och du tycker om pretzels, gör chokladdäckade pretzels ett logiskt val för en bra behandling. Skaka upp det och sätt vit choklad ovanpå dessa pretzels och du har något helt nytt. Det här söta och salta receptet för vitchokladdäck är perfekt för din nästa fest - eller bara för att njuta av dem som mellanmål.

Det finns flera sätt att anpassa pretzelsna eller klä upp dem. Kanske serverar du dem på en julfest. I så fall kan du spruta lite grönt och rött M & Ms ovanpå dem, doppa dem i gröna och röda ströer, eller mash upp några godisrottor och sprinkla det på toppen. Du kan göra samma sak för Alla hjärtans dag och använda röda eller röda och vita godis och / eller strö.

Ett annat alternativ är att använda pretzelstänger och doppa antingen hela smeten i smält choklad eller bara hälften av den. Igen kan du lägga till färg eller en känsla till pretzelsna, beroende på tillfälle, genom att sprinkla mashed-up godis eller sprinkles på toppen. En annan toppning för pretzelsna skulle vara brun choklad, som skulle se snyggt ut i det vita och skapa en fin färgkontrast.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera en veckad öppen tidningssektion på bord eller räknare. Vänd tidningen med pergament eller vaxpapper.
  2. Placera vit choklad i en mikrovågsbehållare. Mikrovågsugn blandningen på hög i en minut. Rör om och fortsätt att laga mat i 15 sekunder i taget tills chipsen smälts. Du kanske också vill sätta choklad i en skål över en kruka med nära kokande vatten (dubbel pannestil) var försiktig så att inte vattnet röra på skålens botten.
  1. Arbeta snabbt, använd kökstänger för att duka in i smält choklad. Täck pretzelsna helt med choklad, eller täck bara hälften av tejpen för ett distinkt utseende (låt också folk veta vad som är under choklad - perfekt för festpresentationer).
  2. Placera de doppade tejpen på den färdiga arbetsytan. Chokladet kommer att svalna och torka snabbt på pretzelsna. Doppa så många pretzels som du har choklad. Låt alla de chokladdäckade tvättbenen torka (det tar normalt mindre än en timme).

Du kanske vill sätta de nyframställda vita chokladdäcka trycket i kylskåpet för att fastna chokladet, så det är kallt eller rumstemperatur när det är dags att servera.

De vita chokladdäckade skikten kan förvaras i en lufttät behållare.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 306
Totalt fett 18 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 12 mg
Natrium 51 mg
kolhydrater 34 g
Kostfiber 0 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)