Texas Bean Bake With Ground Beef

Dessa läckra bönor i Texas-stil gör en utmärkt rätter till en grill eller cookout eller servera dem med nybakade majsbrödskivor för en daglig familjemjöl. Bönorna är fantastiska med coleslaw och potatisallad på sidan. Maltbiffen är brunad i spritdryckningar, gör dem till ett hjärtligt och smakfullt val.

Med eller utan nötköttet är bönorna ett utmärkt val för en fläskkött eller tillsammans med hamburgare eller biffar. Sätt bönorna i långsam spis och ta med dem till en fest eller middag. Dessa långsamma kokbönor är ett bekvämt alternativ.

Hackad röd eller grön paprika fungerar bra i bönorna, och receptet kräver nybönor och pintobönor, men de kan göras med andra typer av bönor. Konserverade stora norra bönor, marinbönor, svarta bönor eller små röda bönor är några av de många möjligheterna. Se tips och variationer för fler idéer!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F (180 C / Gas 4).
  2. I en stor stekpanna över medelvärme, stek bacon tills det är bara skarpt. Ta bort det till pappershanddukar för att tömma; avsätta.
  3. Ta bort allt utom några teskedar av droppings från stekpannan. Tillsätt markbiffen och hackad lök och lägg tillbaka över medelvärme. Koka, röra och bryta upp nötköttet tills lökan är ömt och nötköttet är inte längre rosa.
  4. Töm de burkade bönorna i en kolv och kör kallt vatten över dem för att skölja.
  1. I en stor skål kombineras jordnötblandningen med de dränerade bönorna.
  2. I en annan skål kombineras ketchup, senap, Worcestershire sås och de bruna och granulerade sockerarterna; Blanda väl för att blanda. Häll över bönblandningen och rör om för att blanda.
  3. Sked bönblandningen i en 2 1 / 2- till 3-kvartsbakningsfat. Stänk den smuliga bacon över toppen.
  4. Baka i den förvärmda ugnen i ca 1 timme.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1130
Totalt fett 13 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 70 mg
Natrium 725 mg
kolhydrater 186 g
Kostfiber 44 g
Protein 73 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)