Starbucks Recension: Iced Skinny Vanilla Latte

En latte är en grundläggande kaffedryck som du kan beställa på ett kafé. Enkelheten av espresso och ångad mjölk gör det populärt, men när du är på Starbucks ökar alternativen exponentiellt. Det finns flera alternativ för mjölk, inklusive fettfri, mager och helmjölk, samt icke-mejeriprodukter av kokosmjölk, mandel och sojamjölk. Du kan lägga till smaker , som vanilj, karamell eller hasselnöt samt säsongsbetonade smaker till ditt hjärtans innehåll.

Om du skär ut socker är Starbucks 'Iced Skinny Latte vägen att gå.

Den Iced Skinny Latte med sockerfri sirap använder sukralos, så det finns inga kolhydrater tillsätts om du väljer smak. Om du vill skära ner ännu mer på kolhydrater, välj osötad mandelmjölk i stället för standardmjölkfri mjölk. Du sparar också kalorier genom att välja mandelmjölk, eftersom en kopp bara har en tredjedel kalorierna av skummjölk.

Här är beskrivningen och ingredienserna i standarddrinken från Starbucks hemsida:

Vår underskrift Espresso Roast kombinerad med färsk, kall, icke-fet mjölk, en sockerfri sirap av ditt val och is. All smaken av en vanlig latte, bara svalare och med färre kalorier - 80 för en Grande (16 fl oz) för att vara exakt. "

Pros

Den Iced Skinny Vanilla Latte har mycket mindre socker än den vanliga versionen som finns tillgänglig på Starbucks, och med några ändringar kan du skära ännu fler kolhydrater ut ur drycken. Här är några fördelar att gå mager med den här drinken:

Nackdelar

Medan den Iced Skinny Vanilla Latte har mycket mindre socker än den vanliga versionen som finns tillgänglig på Starbucks, finns det fortfarande en nackdel.

The Lowdown på Starbucks 'Iced Skinny Latte

Vid provtagning av Starbucks Iced Skinny Latte var kaffens smak fin och ren. Konsistensen av kaffet var mycket jämn, men den artificiella vaniljsmaken var avskräckande. Den hade en abrasiv kvalitet som övermanade kaffens smak. Du kan försöka mindre vaniljsmak eller mer is för en mer balanserad dryck.

Nutritionellt sett är Starbucks Iced Skinny Latte bara okej. För en lång (12 uns) med fet mjölk, har den cirka 60 kalorier. Det har också ca 8 gram socker, vilket är ungefär lika med för andra "sockerfria lattes" som finns på marknaden.

Starbucks Iced Skinny Latte vs. McDonalds sockerfria vaniljkaffe

I slutändan är Starbucks Iced Skinny Latte en anständig produkt, men det övertar inte en annan populär sockerfri favoritdryck - McDonalds sockerfria Vanilla Coffee . Även om det är en favorit kan ingredienslistan för denna dryck ge dig en paus. Specifikt listar McDonalds sockerfria vanilj kaffe följande ingredienser på sin hemsida:

Kaffe Roast, Cream Light (Milk, Cream, Natriumfosfat, Natriumpyrofosfat, Datem, Natrium Stearoyl Lactylat, Tetrasodiumpyrofosfat, Sodiumhexametafosfat, Natriumcitrat, Karragenan), Vaniljsirap Sugar Free (Vatten, Erytritol, Smaker Naturligt och Artificiellt, Cellulosa Gummi , Sukralos, salt, malinsyra, kaliumsorbat, konserveringsmedel, acesulfam kalium, karamellfärg [sulfit]))