Vegetarisk Philly Cheese Steak Sandwich Recept med Tempeh

Försöker vara hälsosam men vill ha en läcker phillyostbiff? Säg inget mer! Denna härliga versionen är gjord med ett franskt franskt bröd, stekt friterat tempeh, sauterade paprika, lök, sjalottenlök och svampar och sladdad med kalori-ost och umamifylld steksås.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att lägga 1 msk olivolja i en grön stekpanna. Vrid värmen till medelstora och när oljan värms upp tillsätt de röda paprikorna och rör om.
  2. Lägg i skaloterna och koka i några minuter tills de börjar mjuka och lägg till svampen, se till att inte överbelägga pannan och koka i några minuter tills det är brunat. Ta bort från pannan - lämnar oljan i pannan.
  3. Tillsätt löken, en annan nypa salt, och koka i några minuter mer. Tillsätt de hackade paprika och laga tills hela blandningen har mjukat upp. Smaka med salt och peppar. Ta bort från värme och lägg åt sidan - lämnar överskottet av olja i pannan.
  1. Ännu över medium värme, tillsätt en annan msk olivolja och rör om, skrapa bitarna av paprika, lök och skalot. Lägg till tempeh och krydda med stekprydnaden.
  2. Panera i några minuter på varje sida tills tempeh har spridd upp och är gyllene.
  3. Skiv den franska baguetten i halva och skrapa ut det inre brödet om du försöker bli friskare. Fördela försämrat fettprovolon jämnt på varje sida av baguetten och placera i pannan i några minuter tills osten börjar smälta. Tillsätt tempeh, de kokta lökarna, paprikorna, svampen och sjalotten och toppa med ett stek av steksås. Servera omedelbart.