Soft Pumpkin Cloverleaf Rolls

Dessa pumpa rullar bakas till perfektion i en klöverleaf form med en toppning av skrovade pumpa frön. Degen gör lätta, fuktiga och mjuka rullar. Dessa pumpa rullar är ett utmärkt val för en Thanksgiving fest eller jul middag.

Pumpa frön gör en vacker toppning eller toppa dem med sesamfrön eller vallmofrön

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. I en liten skål, vispa pumpan med brunt socker, ägg, salt och mjukt smör. Blanda väl.
 2. I en stor skål, kombinera det ljummet vatten och jäst. Låt stå i 5 minuter.
 3. Tillsätt pumpa-blandningen och 2 koppar mjölet till jästblandningen. Blanda för att blanda grundligt. Tillsätt ytterligare 1 1/2 kopp mjöl till blandningen och blanda tills det är fuktat. Flytta degen till en mjölad yta och knä i ca 10 minuter tills den är mjuk och elastisk. Lägg till små mängder mjöl, om det behövs, för att hålla degen från att hålla fast vid ytan eller händerna.
 1. Smör en stor skål. Samla degen i en boll och lägg i skålen. Vänd till kavaj på alla sidor av degbollen med smör. Täck skålen tätt med plastfolie och låt upp i en varm, uttagsfri plats i 1 till 1 1/2 timmar, eller tills den fördubblats i bulk.
 2. Smörj lätt en 12-kopps muffintenn.
 3. Dela degen i 36 bitar, ungefär 7/8 ounce vardera. Forma degbitarna i små bollar och sätt 3 i varje beredd muffinkopp.
 4. Täck muffinbladen med en kökshandduk och låt rullarna rinna upp i en varm, uttagsfri plats i ca 1 timme, eller tills de fördubblats i bulk.
 5. Värm ugnen till 375 F (190 C / Gas 5).
 6. För äggtvätten , vispa en äggvita med 1 tesked vatten. Skölj försiktigt äggtvättet över rullarnas övre delar. Strö med de hackade pumpa frön.
 7. Baka rullarna i 15 till 20 minuter, eller tills de är guldbruna. Rullarna kommer att höra ihåliga när de dunkade lätt på botten.
 8. Den interna temperaturen bör ligga mellan 195 F och 200 F på en snabbläs termometer som sätts in i mitten av en rulle.

tips

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 111
Totalt fett 5 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 80 mg
Natrium 473 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 1 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)