Grillad Aubergine Marinara

Detta recept visar att du kan grilla panerade föremål. Du måste vara väldigt försiktig på grillen med äggplantorna för att hålla brödet på plats. Se till att du har en väl oljad grillplats innan du börjar.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Tvätta och skäll auberginet. Skär i 3 / 4-1 "skivor och strö över salt. I en 10-tommers stekpanna, värm tillräckligt mycket olivolja för att täcka botten. Doppa eggplantskivorna i äggvita och sedan i brödsmulorna (bara toppen och botten).

2. Förvärm grillen. Strax innan du lägger auberginen på grillen, bör du se till att grillen smälter bra. Gör ca 3 passerar över för att säkerställa en non-stick yta.

3. Placera äggplanta i den heta oljan - bara tillräckligt lång för att "täta" äggvita / brödsmulorna (ca 2 minuter per sida). Ta bort och placera på en pappershanddukfodrad bakplåt. Placera omedelbart på en varm grill och laga tills den är öm, eller ca 8-10 minuter. Vrid försiktigt en gång under grillningsprocessen.

4. Värm marinarsås medan äggplantan är lagad. När äggplanten är klar, topp med marinara såsen och avsluta med riven mozzarella och parmesanostar. Servera över valfria nudlar.