Savory Pumpkin Biscuits

Dessa läckra pumpkakor har en trevlig smak och konsistens, och detta recept är ett bra sätt att använda extra pumpa puree.

Servera kakorna varma med smör eller smaksatt smör . De är perfekta med konserver eller spridas med äppelsmör eller lönnsmör. Dessa kex är underbara med en hjärtlig höstgryta eller chili eller servera dem med bönor.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 400 F.
  2. Linjer ett bakplåt med pergamentpapper eller en silikonmatta.
  3. I en matberedare, kombinera mjölet, bakpulver, läsk, salt, cayennepeppar och brunt socker. Pulsa några gånger för att blanda noggrant.
  4. Om du gör det för hand, se till att bronsockret är brutet och blandat i mjölblandningen noggrant, eller använd i stället granulatsocker.
  5. Skär smöret i små bitar och lägg på mjölblandningen. Pulsa ca 7 eller 8 gånger, eller tills smöret är väl införlivat. Eller arbeta med en konditorblandare eller fingrar. Krummen ska se ut som grov måltid. De små smörbitarna skapar flakheten i bakade kex.
  1. I en liten skål, kombinera pumpa puré och kärnmjölk.
  2. I en stor skål, kombinera torra ingredienser och pumpa blandning, blanda bara tills fuktad.
  3. Vänd ut på en mjölad yta och knä 3 eller 4 gånger, tills degen är jämn. Pipa ut i en cirkel ca 1 / 2- till 3/4 tum tjock och skär ut med kexskärare.
  4. Ordna på det färdiga bakplåten. Baka i 11 till 14 minuter, eller tills kakans botten har brunat.

Expert tips

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 130
Totalt fett 7 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 12 mg
Natrium 393 mg
kolhydrater 15 g
Kostfiber 2 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)