Raspberry Cream Cheese Hearts

Raspberry och cream cheese är en söt kombination i dessa läckra lilla bakverk. De är lätta att piska tillsammans och göra en imponerande Alla hjärtans dag frukost!

Puff pastry fungerar bäst för att göra dessa söta lilla berry danishes, men om du är i en nypa och inte har tid att tina puff konditorivaror - eller du föredrar bara smaken av halvmassan rullar - du kan använda kyld halvmåne rulle deg. Det puffar upp på ett liknande sätt, men det har en något annorlunda smak. Bara se till att gräddeosten är mjukad innan du kombinerar den med sylt!

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Tina den frysta puffens bakverk på din bänkskiva. Det bör ta cirka 30 minuter att tina, men det kan ta upp till en timme. Håll ett öga på det och täck det med en mycket lite fuktig handduk om det känns som att det torkar ut. Efter att degen har tinade, förvärmas ugnen till 400 F.
 2. Fäll ut och lägg puffkakan på ett ark av pergamentpapper. Rul degen i en större rektangel. Använd en medelstor hjärtformad cookie cutter för att skära ut cirka 10 till 12 hjärtan, beroende på storleken på din cookie cutter och hur tunn du har rullat degen.
 1. Ta bort överflödig deg och lämna bara hjärtan på pergamentpapperet.
 2. Prick alla hjärtan ungefär tre gånger med en gaffel. Placera dem på en ny bit av pergamentpapper på ett bakplåt. Se till att de är spridda ungefär en tums mellanrum, eftersom de kommer att puffa upp.
 3. Slå samman mjukad gräddost och hallonssylt tillsammans i en liten skål.
 4. Placera ca 1 matsked av hallonblandningen i hjärtat av hjärtat. Lämna ungefär en 1/8-tums sektion runt kanterna av blandningen.
 5. Slå på ägget tills det är helt slagen. Borsta kanterna på hjärtan med sylt med äggtvätt.
 6. Placera en eller två färska hallon över mitten av syltblandningen. Baka på en mittställ i ca 15 minuter, beroende på din ugn. Kanterna ska vara ljusa guldbruna.
 7. Ta bort dem från ugnen och låt dem svalna. Medan de kyler förbereder glasyren.
 8. Vispa ihop mjölken och pulveriserat socker. Om det ser för tunt ut, tillsätt lite mer socker.
 9. Drizzle glasyren över varje kylt bakverk och njut!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 570
Totalt fett 30 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 65 mg
Natrium 216 mg
kolhydrater 71 g
Kostfiber 20 g
Protein 10 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)