Pumpa Spice Protein Shake

MMM, inget säger att det faller som pumpa krydda! Oavsett om det är en latte, hemlagad paj eller en skaka den grundläggande flickan i mig, kan inte få nog av allting pumpa krydda. Jag älskar en trevlig pumpa loaf , pumpa krydda scones eller pumpa krydda muffins till frukost. Detta proteinskaka är ett bra sätt att kombinera läckra höstaromer med näringsrikt protein! Det gör den perfekta snabb och enkel och komplett frukost, allt med den läckra pumpan

Jag gillar att använda den konserverade pumpa som redan har kryddan blandat i, men du kan helt använda vanlig konserverad pumpa och lägga i en halv tesked pumpa paj krydda. Du kan använda vilken mjölk du vill ha i detta recept. Jag gillar att använda den läckra gräsmatad helmjölken från vår lokala gård, men du kan ersätta mandelmjölk, kokosmjölk eller sojamjölk! Du kan också använda vilket märke proteinpulver du föredrar. Vaniljsmaken är att föredra för det här receptet, eftersom det går snällt med pumpens kryddsmak. Jag skulle inte rekommendera att använda choklad, men vissa människor gillar choklad och pumpa tillsammans!

Om jag inte gör skakan för min man lägger jag till i några hackade pekannötter för att ge den en annan stans protein och en bra konsistens. Om du vill göra skakningen riktigt stor, kan du också lägga i en 1/4 kopp gammaldags havre. Detta gör skakningen superfyllning. Jag gillar att lägga till frusen banan för konsistens, men det kommer också att skaka lite banansmak, vilket jag inte alltid vill ha. Du kan också lägga till is för en tjockare och kallare skaka. Detta recept gör en skaka, men du kan enkelt dubbelklicka om du gör det för två!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera pumpa pajfyllning, mjölk, lönnsirap, proteinpulver och vanilj extrakt i en mixer. Om du lägger till bananer eller pekannötter, lägg till dem även vid den här tiden.
  2. Blanda ingredienserna tills de är helt släta. Om du använder fräsch banan istället för frusen kan du lägga till en handfull isbitar för att ge den en tjockare konsistens.
  3. Häll smoothieen i ett glas och garnera med lite mer pumpa paj krydda och hackade pekannötter om du vill.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 355
Totalt fett 21 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 250 mg
kolhydrater 25 g
Kostfiber 5 g
Protein 19 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)