Pumpa och fläskskulder med bacon och lökrecept

Hösten är säsongen av pumpor, och medan människor är clamoring för alla sina pumpade kryddor smakade godis, har vi hittat ett annat sätt att införliva denna berömda hösten apelsin squash i din hemlagning rutin. Färsk pumpa kan tyckas vara en osannolik kompis för fläskskott eller axel först, men det fungerar vackert i denna klassiskt amerikanska maträtten.

Anvisningarna är lika enkla som ingredienserna. Fräsch skivad pumpa är sautéed med gula lök i baconfett innan du simmade med kycklingbuljong och kryddor. Det läggs sedan till perfekt sautéed fläsk. Vi älskar denna maträtt serveras med sidor av andra höst favorit grönsaker som färska gröna bönor och vitt ris för en komplett måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stekpanna eller wok suger du bacon tills den är transparent.
  2. Lägg till pumpa skivor och lök. Rör om i det gjorda baconfettet och tillsätt kycklingbuljongen.
  3. Täck och koka över medium värme tills pumpan är öm, cirka 15 minuter. Ta bort grönsakerna från pannan.
  4. Uppvärm pannan och sauté fläsket tills det är gjort, ca 5 minuter.
  5. Tillsätt grönsakerna tillbaka till pannan och kasta med kummin, salt och peppar. Täck för ett ögonblick så att smakerna kan utvecklas, servera det varmt.


* Cooks Anteckningar:

Recept Källa: The Frugal Gourmet Cooks American av Jeff Smith (William Morrow & Co, Inc)
Reprinted with permission.

Jeff Smith var en känd kock, författare till flera bästsäljande kokböcker och värd för tv-serien The Frugal Gourmet , som första gången sände 1973 och senare flyttade till PBS för att springa från 1983 till 1997. I The Frugal Gourmet Cooks Amerikanska , Smiths mål var att visa att det faktiskt finns en sådan som etnisk amerikansk matlagning. Tillsammans med klassiskt amerikanska recept, är denna kokbok fylld med historielektioner om rätternas ursprung.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 340
Totalt fett 18 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 112 mg
Natrium 345 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 2 g
Protein 33 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)