Pesto Chicken Pastasallad

Pesto Chicken Pasta sallad är en av mina sommartidklammer. Detta snabba och lätta salladsrecept använder pasta, pesto, konserverad kyckling och grönsaker. Var noga med att titta på Pesto Chicken Pasta Salad, steg för steg innan du börjar.

Du kan använda dina favoritgrönsaker i denna enkla sallad. Lägg till lite hackad gul sommar squash eller tillsätt några riven morötter. Använd gröna bönor i stället för ärterna, eller lägg till några skivade svampar (men de blir svarta i salladen, bara så du vet). Du kan också använda en annan ost eller en annan typ av pasta.

Jag använder alltid en rotisserie kyckling från affären i min kyckling sallader. Köttet är ömt, perfekt kokt och gott varje gång.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Ta en stor kruka med vatten till koka. Under tiden, i en stor skål kombinera majonnäs, yoghurt, pesto och mjölk och blanda bra med en trådvisp tills det blandas. Tillsätt paprika, tomater, kyckling och ost och blanda väl; avsätta.
  2. Koka pastan i kokande vatten tills al dente enligt förpackningsanvisningar. Under tiden placera ärter i en kolsyrare i diskbänken.
  3. När pastan är klar, dränera över ärter i kolven; skaka av överflödigt vatten och rör om i skålen med resterande ingredienser. Täck och kyla i 1 till 2 timmar före servering.