Corned nötkött och kål Dip

Detta okonventionella recept på Corned Beef and Cabbage Dip är utsökt och perfekt för St Patrick's Day eller för att använda upp St Patrick's Day rester . Servera med några rostade brödskivor, starka majsflis eller potatisflis, eller repor av paprika och morötter. Eller servera den tillsammans med andra dips för en fest.

Du kan baka detta dopp och servera det varmt också. Lägg bara dopp i en 1-1 / 2-kvarts gryta och baka vid 400 ° F i 15 till 20 minuter eller tills blandningen bubblar. Du kan sedan överföra hett dukkert till den ihåliga kålen eller servera den på en hetplatta för att hålla den varm.

Andra kryddor skulle vara bra i detta dopp. I stället för fennikelfrön, försök med att använda torkade timjan eller marjoramblad. Eller tillsätt lite Dijon eller honung senap till majonnäs och gräddost blandning. Njut av detta ovanliga dopp med familj och vänner.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Hål ut i mitten av kålen. Grovhacka de borttagna bitarna av kål och mäta 1 kopp. Spara kvarvarande kål för en annan användning.
  2. I en medium skål, slå grädde ost tills mjuk. Tillsätt majonnäs och slå tills den är jämn. Rör i gräddfilen, Worcestershire sås, fänkålfrön och salt och peppar efter smak. Tillsätt den hackade kålen och corned beef och rör om i den strimlade Havarti-osten.
  1. Sked in i den ihåliga kålen och kyl det tills det är klart att servera. Strö över parmesanosten precis före servering. Servera med helvete och rågkakor.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 303
Totalt fett 25 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 52 mg
Natrium 380 mg
kolhydrater 12 g
Kostfiber 4 g
Protein 9 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)