Perfekt Turkietssalladsmörgåsrecept

Denna kalkonssallad gör läckra smörgåsar med dina favoritrullar, bullar eller bröd. Servera kalkon sallad smörgåsar med chips, pommes frites eller en kopp soppa för en god lunch eller middag.

Citronsaft och lite hackad rödlök lägger smak till denna enkla, basala kalkonssallad medan den valfria persiljan ger den färgen. Det är ett bra sätt att använda kvarvarande kalkon eller baka ett kalkonbröst eller kalkon tenderloins för denna sallad (se tipsen nedan).

Kalkon sallad är utsökt på rostade delrullar, bulkie-rullar eller hamburgerbullar med sallad och skivade tomater. Som ett low carb alternativ kan du alltid lämna brödet och servera det som en enkel lunchsallad på salladsblad, spenat, eller färska vårgrönsaker. Skivor av avokado, skivad pickles eller tomater skulle vara utmärkt med salladen.

Se tips och variationer för kalkonmatlagningshjälp och lite extra ingredienser och serveringsidéer.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor skål, kombinera selleri, hackad rödlök, tärad kalkon och persilja, om du använder. Kasta för att blanda ingredienser.
  2. I en liten skål, kombinera citronsaft, 1/2 kopp majonnäs och nybakad svartpeppar. Rör i kalkonblandningen tills den blandas och tillsätt mer majonnäs om det behövs. Tillsätt salt, till smak.
  3. Linje skivor bröd eller rullar med salladsblad, om så önskas, och fyll i kalkonblandningen.
  1. Servera smörgåsar med potatisflis eller pommes frites och skivad dillpipa för en läcker lunch eller smörgåsmiddag. Alternativt kan du servera kalkonsallad på salladsbladen eller vårgrönsaker med skivade tomater eller avokado kilar.

tips

variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 765
Totalt fett 38 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 309 mg
Natrium 734 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 2 g
Protein 93 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)