Peach Creme Brulee

Peach Creme Brulee är ett super snabbt och enkelt dessertrecept som använder bara fyra ingredienser . Kom ihåg att sockerarter, salt, vatten, olja och vanilj och andra kryddor räknas inte i de fyra ingredienserna!

Jag gör detta härliga recept när persikor är i säsong. Resten av året, de här enkla ingredienserna gör konserverade persikor till en härlig behandling. Det är ett bra sätt att få dina barn att äta frukt också! Du kan också göra denna efterrätt med konserverad aprikos eller päron .

Jag använder inte alltid pekannötterna när jag gör detta recept. Ibland är det trevligt att bara njuta av smaken av det smälta bruna sockret och den otroliga flätande jämnheten hos persikorna och fyllningen av sur grädde.

Du kan också laga detta recept på grillen för en underbar finish till en grillad middag.

Vad du behöver

Hur man gör det

Om du använder färska persikor, skala, halva och ta bort grop.

Placera färska persikhalvdelarna i ett grunt glasbakningsfat, skära ner sidan. Strö med citronsaften. Broil 4 till 6 "från värmen tills frukt börjar brinna i fläckar, ca 2 till 3 minuter. Om du använder burkfersken kan du hoppa över det här steget.

Sedan, i en liten skål, kombinera gräddfilen, granulatssocker och vanilj, och blanda väl.

Vrid persikorna över och sked surt krämblandning generöst över frukten, stänk sedan jämnt med brunt socker.

Smäll de fyllda persikorna 4 till 6 "från värmen tills det bruna sockret smälter och karamelliserar. Stänk med pekannötter, om så önskas, och servera omedelbart.

För att laga mat på grillen grilla persikor, skära ner sidan, i 2 till 3 minuter. Vänd persikor, topp med gräddfil och brunt socker och grilla i 2 till 3 minuter eller tills persikorna är heta och brunt socker smält.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 257
Totalt fett 14 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 23 mg
Natrium 16 mg
kolhydrater 33 g
Kostfiber 3 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)