No-Bake Meat-Free Vegan Chocolate Havremjölkakor

Många kakor med bakverk, medan de är lätta att förbereda, är beroende av användningen av smör eller margarin. Dessa mjölkfria veganska kakor är lika lätt att förbereda, men i stället för att använda mycket smör eller margarin använder de fuktiga datum, fina jordnötter och mjölkfria mörka chokladflisar för att ge kakorna sötma och rikedom. I huvudsak håller dessa veganska kakor alla de goda grejerna och blir av med resten utan att offra smaken eller konsistensen i processen. Receptet är oljerfritt, mjölkfritt och glutenfritt utan djurprodukter.

Förvaring av mejerifria Vegan Choklad Havregrynkakor

Mjölkfria veganskakatis havregrynkakor kommer att hålla vid rumstemperatur i en lufttät behållare i upp till tre dagar. Dessa ostmjölkekakor med bakgrill av veganchoklad kan serveras kallt eller vid rumstemperatur. Om du lagrar ett stort parti, laga veganskokats havregrynkakor mellan pergamentpapper.

Frysning och kylning av mejerifria Vegan Choklad Havregrynkakor

Förpacka den mejerifria veganska choklad havregrynteggen mycket hårt för att säkerställa en mer ömt cookie. Degen kan kylas i upp till en vecka och frysas i upp till sex veckor i en lufttät plastbehållare eller fryspås. Tina i behållaren i 15 minuter vid rumstemperatur. Packa deg i behållare, eller forma skiv-och-baka degen i stockar eller rutor och linda i plastfilm. Att tina placeras i kylskåp över natten.

Gör ca 30-40 kakor

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Placera ett stort bakplåt kantat med pergament i frysen i 15 minuter.

2. Samtidigt kombinerar havre, datum, mark cashewnötter, sojamjölkpulver och kakaopulver i en liten blandningskål. Avsätta.

3. Smälta chokladchipsen i en dubbelkedja eller en rostfritt stålblandningsskål som sätter över (men inte rörande) flera inches kokande vatten tills det är helt smält. Ta bort från värme och rör om lönnsirap.

4. Blanda havreglasblandningen i smält choklad med en träsked, rör om den är väl kombinerad. Ta bort bakplåten från frysen och släpp blandningen på pergamentet, med en liten glassskopa eller melonbollare, ca 2 matsked åt gången tills hela blandningen används. Placera arket i kylskåpet tills cookies är inställda, ca 1-2 timmar. Servera kallt eller vid rumstemperatur.