Easy Blueberry Cake Bars Recept

Detta recept på blåbärkaka bar görs i en 13x9-tums pan och är lika lätt som paj, förutom att det inte är paj! Receptet kommer till mig genom min vän Diane som fick den från sin vän Bernie som fick den från någon annan! Det är bara en darngod kaka som är enkel att göra och perfekt för ett överflöd av blåbär. När Thanksgiving och jul rullar runt, ersätta färska tranbär för blåbär. Eller prova sura körsbär. Smeten är söt nog för att kunna använda tärfrukten och kallar det fortfarande efterrätt. Här är fler östeuropeiska Blueberry Recept.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350 grader. I en stor skål, smör smör med socker i 5 minuter. Tillsätt ägg och slå ytterligare 2 minuter. Blanda i mjöl och mandel extrakt. Vik i blåbär och pekannötter tills de är väl kombinerade.
  2. Belägga en 13x9-tums pan med matlagningsspray (och damm med mjöl, om så önskas). Sprid smeten jämt i pannan och baka 45-50 minuter eller tills tandpetareprov är rena (förutom blåbärsaft). Kyl på ett trådställ. När det är kallt, strö med konditorisocker. Skär i stavar av önskad storlek. Servera varma eller kalla med färska blåbärsås, om så önskas.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 174
Totalt fett 10 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 53 mg
Natrium 74 mg
kolhydrater 21 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)