Raspberry Cremer

Om du är ett fan av de krämfyllda godisarna kan du köpa i chokladaffärer, då kommer du att älska dessa hallonkrämar! De börjar med färdiga fondant (hemlagad eller butiksköp) så de är snabba att göra, och de är läckra mjuka och krämiga. Du kan rulla dem i nötter eller doppa dem i choklad, men när jag är i humör för omedelbar tillfredsställelse rullar jag dem bara i lite socker och äter dem vanligt!

Du kan använda köpt fondant för att göra dessa krämer, men jag föredrar alltid hemlagad fondant när det är möjligt. Det smakar bara bättre! Raspberry krämer kan rullas i hackade nötter, eller doppad i choklad eller smält fondant. Prova Basic Fondant eller Marshmallow Fondant för att komma igång.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Placera sylt i en liten kastrull över mycket låg värme och koka den, rör om ofta tills den minskar till ca 1/4 kopp. Målet är att laga överskott av fukt, så att krämerna inte blir för fuktiga och klibbiga. När det har blivit sämre, ta av det från värmen och låt det svalna till rumstemperatur.

2. Damm din arbetsstation och dina händer med pulveriserat socker. Knippa fondanten tills den är mjuk och smidig.

Rulla den tills den är ungefär en tum tjock och skär flera slitsar i fondanten.

3. Häll sylt, citronsaft och en droppe eller två med färgämnen i fondanten och strö över det pulveriserade sockret över toppen. Knä tills ingredienserna och färgen är jämnt fördelade överallt.

4. Kläm av små delar av fondant och rulla dem i en boll mellan dina palmer. Om du vill kan du rulla dem i pulveriserat socker eller hackade nötter. Om du vill doppa dem i choklad, placera krämerna på ett bakplåt för att ställa in några timmar tills de utvecklar en hud innan du doppar dem i choklad.

Klicka här för att se alla Fondant Recept!