Grillad Apple Pie Recept

Det finns inget mer amerikanskt än äppelpaj och grillar ut för fjärde juli. Kombinera de två med den mest amerikanska tingen jag kan möjligen göra med - grillad äppelpaj! Om du verkligen vill wow dina köttfria vänner på en amerikansk grill , prova detta recept. Ja, du kan laga en hemlagad äppelpaj precis på din grill!

Behöver du detta grillade pajrecept för att vara vegan? Använd en icke-djurbaserad förkortning och använd bara vegansk margarin i stället för smöret.

Grattis på födelsedagen, Amerika!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera 1 1/2 kopp mjöl och salt. Tillsätt förkortning och skär i mjöl och salt med konditorblandare tills det är grovt och smuligt.
  2. Rör i isvatten, lite i taget tills de bildar sig i en boll. Vik degen i plastfolie och kyla i 20 minuter.
  3. Rulla degen i en cirkel och passa in i en pajplatta.
  4. Förvärm kol eller gasgrill för indirekt tillagning vid 400 F.
  5. I en liten skål, kombinera granulatssockret, 2 matskedar mjöl, muskotnöt, kanel och kryddnejlika.
  1. I en separat stor skål, släng äppelskivor med citronsaft (för att förhindra att äpplen blir brun). Därefter tillsättes socker / mjöl / kryddblandning till äpplen och kasta för att belägga äppelskivorna med kryddblandningen.
  2. I en medium skål, kombinera resterande 1/2 kopp mjöl med brunt socker. Tillsätt smörbitarna och skär in med en konditorblandare tills blandningen liknar grova smulor. Stänk jämnt över äpplen.
  3. Placera pajen på ett kakan och baka över indirekt värme tills äpplen är ömma och bubbla, ca 50 till 60 minuter. Ta bort tårtan och låt sitta i minst 10 minuter för att svalna innan den serveras.
  4. Servera med generösa skopor glass och skivor extra skarp cheddarost.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 359
Totalt fett 20 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 19 mg
Natrium 220 mg
kolhydrater 45 g
Kostfiber 4 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)