Mycket bästa Buffalo Wings

Dessa kycklingvingar tar den klassiska aptitretaren till en ny nivå med en marinaden som håller dem fuktiga och ömma. Dessa vingar är fulla av smak och bör serveras med en krämig doppsås. För detta recept använder jag en blåostsås, men om du inte är en fläkt av blåttost kan ranchförbandet fungera i en nypa.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Kombinera marinade ingredienser tillsammans och blanda väl. Placera kycklingvingar i en stor återförslutbar väska. Häll marinaden över toppen . Vänd till kappa, släpp luft från påse, tät och kyl i 2 till 6 timmar.

2. För blåostsås, kombinera ost, gräddfil, majonnäs, vitlök och Worcestershire orsak i en skål. Rör tills mjuk. Tillsätt tillräckligt med mjölk för att ge såsen konsistensen av pannkaka smeten.

Smaka med salt och peppar. Täck och kyla i minst 1-2 timmar före servering.

3. Förvärm grillen. Ta bort vingarna från marinade och reservera marinade. Placera vingar på varm grill över låg eld. Grill till färdig (ca 30-35 minuter eller när invändig temperatur på vingarna når mellan 165-175 grader F.), borstar du väl med reserverad marinaden under de första 15 minuterna av tillagningstiden. Använd inte reserverad marinad förbi denna punkt. Kassera efter användning.

4. När du har kokat, ta bort vingarna från värme och servera med blåostsås.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1590
Totalt fett 106 g
Mättat fett 31 g
Omättat fett 38 g
Kolesterol 440 mg
Natrium 1 817 mg
kolhydrater 20 g
Kostfiber 2 g
Protein 131 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)