Kycklingvingar

Grillad eller rökt kycklingvingar gör perfekt förrätt, mellanmål eller måltid

Enligt legenden serverades den moderna buffelvingen först på Anchor-baren i Buffalo, New York den 30 oktober 1964. Sedan dess har buffelstilens kycklingvingar blivit en grundsten för barer, restauranger, sportevenemang och kök runt världen. Det finns bokstavligen tusentals recept för kycklingvingar som sträcker sig från de traditionellt "heta" vingarna till söta och salta vingar och varje smak och etnisk variation däremellan.

Skärande:

För att börja med, köpa några kycklingvingar. Du vill ha mycket, så det är bäst att köpa dem i "familjepaket" eller stora bulkpaket. Planera på 5 till 10 vingar per person, beroende på aptit (jag rekommenderar 10). Kycklingvingarna kan köpas redan skurna upp eller hela vingarna ska klippas upp efter önskemål. Om du inte har något emot tiden och skärningen kan det vara billigare att köpa dem hela. Att skära kycklingvingar är enkelt när du känner för det. Börja med att hålla vingen upprätt med fästet på en skärbräda . Sprid det lite och med en skarp kniv, skar försiktigt in mellan benen. Om du rör dig mjuk runt kniven, hittar du det enklaste sättet. På så sätt splittrar du inte benen. Lite övning och du kommer att flyga rätt genom dem.

grillning:

Så svårt som det låter är grillning det bästa sättet att laga kycklingvingar. Grillning gör att fettet kan dräneras och ger dig en fin, krispig vinge utan mycket överskott av fett.

Självklart är den verkliga utmaningen att grilla kycklingvingarna (förutom att de faller i elden) blossar upp och brinner. För att lösa detta behåll en medelflamma. Du vill inte ha för hög temperatur. Du måste också vrida vingarna ofta för att undvika bränning. Det betyder att du står vid grillen, men du kan laga mycket kycklingvingar på cirka 15 till 20 minuter.

Såser och marinader:

Eftersom du måste betala extra extra uppmärksamhet åt dina vingar medan de grillar har du råd att använda såser som normalt kan orsaka bränning. När det gäller kycklingvingar är det bäst att applicera såsen före eller tidigt i tillagningstiden. Marinader lägger inte mycket till vingar. När du grillar kycklingvingarna vill du vrida vingarna var 3: ei 4 minuter. Det är också en bra idé att hålla en del av grillen klar vid en uppblåsning som kräver att du evakuerar dina kycklingvingar till en annan plats.

Efterbehandling:

En stor sats vingar bör vara på grillen i ca 15-20 minuter. Som alltid med fjäderfä överkaka, do not undercook. Testa dina kycklingvingar när de kommer i närheten av att ta bort en och skär den upp. Det borde inte finnas någon rosa inuti och några juicer borde klara sig. Vingarna serveras bäst från grillen, så planera allt för att få det gjort i tid.