Mini Beef Wellingtons

Nötkött Wellington är ett av de recept du ska försöka en gång, men resultaten kan vara en besvikelse: underkokt nötkött och fuktigt blöta bakverk. Jag har anpassat Emerils recept på Mini Beef Wellingtons och gjort nödvändiga justeringar av kocktiden. Jag har också eliminerat foie gras pate (som du kan lägga tillbaka om du vill) och lagt till ett rikt rött vin och gorgonzola sås.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Stänk Kosher-salt och friterad peppar över båda sidorna av filéerna. Värm oljan i en tung stekpanna över medelhög värme. Lägg filéerna och smutsa 1 minut på varje sida. Överför till en tallrik, svalna, kyl sedan i 30 minuter.
  2. För svampen duxelles: Rengör, stjäl och finhack cremini-svampen. Värm smöret i en stekpanna över medelhög värme. Tillsätt shallots och vitlök och sauté i 1 minut, tillsätt sedan svamp, salt och peppar och koka, rör om ofta tills svampens vätska har avdunstat och svampen börjar brinna runt kanterna. Ta stekpannan av värmen och rör om sherryen. Återställ stekpannan till värmen och koka tills vätskan igen har avdunstat. Överför till en tallrik och kyla helt.
  1. Förvärm ugnen till 425 ° F. Skär en bit av pergamentpapper för att passa inuti ett bakplåt. Förbered rötsvinssås och håll varm.
  2. Rulla ut blöta bakverk på en lättmjölad bräda till en 14-tums kvadrat och skär sedan i 4 lika stora 7-tums rutor. Ta seared filets ut ur kylskåpet, försiktigt dab dem torra av ackumulerade juice med en pappershandduk, tryck sedan pressa svamp duxelles ovanpå varje filet.
  3. Lägg en filé, svamp-sida ner, på en puff konditorivaror. Använd en pastellborste, borsta äggtvätten längs kanterna på bakverkstorget. Vik en sida av bakverket, tryck ner och vika sedan den intilliggande sidan, som omslaget på ett paket och tryck nedåt. Tryck ihop de andra två sidorna, täta bakverket. Sätt i Wellington, försegla-sidan ner på facket. Gör detsamma för de andra tre Wellingtonerna.
  4. Borsta äggtvätten över toppen och sidorna av varje Wellington, lägg sedan brickan i ugnen och baka 20 minuter tills bakverket är guldbrunt. Ta bort brickan ur ugnen och låt Wellington vila i 5 minuter.
  5. Uppvärm den röda vinsåsen och, om du använder gorgonzolen, rör den i såsen, vispa sedan tills den är smält och jämn. Sked lite av såsen på varje platta. Överför en Wellington ovanpå såsen. Klipp Wellington i halva på diagonalen, öppna de två halvorna litet och sked lite sås mellan de två halvorna.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 680
Totalt fett 36 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 72 mg
Natrium 286 mg
kolhydrater 66 g
Kostfiber 5 g
Protein 28 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)