Mousserande Cranberry Punch: En Fruity, Non-Alcoholic Recept

Perfekt för något speciellt tillfälle, är detta gnistrande tranbärsborst otroligt lätt att göra och smakar som en tranbärslemonad. Det är en idealisk smak för att släcka gästernas törstar vid bröllop , avläggande av fester och andra fester där en alkoholfri dryck krävs.

Receptet är mycket enkelt: en blandning av rosa citronad och tranbärsjuice som kan förbättras på olika sätt. Även om det kan servera upp till 25 fyra ounce portioner, kan du enkelt anpassa den till de största eller minsta massorna. Du kan till och med lagra blandad juicebas i kylskåpet och tillsätt mousserande vatten till det när du vill. Detta gör det till en fantastisk vardagslunch för familjen också.

Inte bara är stans läckra och enkla, det är också billigt. Barnen kommer att älska den fruktiga smaken och det mousserande vattnet ger det en viss elegans som kommer att imponera på dina vuxna gäster. De kommer inte ens veta hur lätt det var eller hur mycket pengar du sparade.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor stansskål, kombinera tranbärsjuice och citronadkoncentrat.
  2. Rör om mousserande vatten.
  3. Servera omedelbart och garnera med citrus eller säsongsbetonade frukter om du vill.

Om du vill ha ett försprång kan du blanda juice och limonad i förväg och förvara den i kylskåpet. För att säkerställa att din läsk inte förlorar sin karbonat, häll den rätt innan du serverar den. Dessutom krävs inte is om du använder kylda ingredienser.

Välj dina juice

Anledningen till att denna stans är så lätt är att den var konstruerad för att fungera med frysta juicekoncentrat. En resa till mataffärens frysfönster kan ge tranbärsjuice och rosa citronad du behöver.

När det gäller tranbärsjuice har du några alternativ. En är en frusen tranbärjuice cocktail, som vanligtvis innehåller några andra frukter med tranbär dominerande blandningen. Om du går den här vägen, blanda den frysta saften enligt anvisningarna och var noga med att dubbelkontrollera att det ger minst två kvartar när de är utspädda med vatten.

Ditt andra alternativ är att gå med en flaska tranbärsjuice som är klar att gå. En 60-uns flaska (medelstorlek) är nästan två kvartar (1,875 quarts för att vara exakt), så du vill lägga till ca 4 gram eller 1/2 kopp från en andra flaska.

Också, var inte rädd för att använda tranbärsaftblandningarna som är så vanliga i saftgången. Från tranbär-hallon till tranbär-körsbär, kommer nästan varje fruktig blandning att fungera bra i denna stans.

Välj ditt mousserande vatten

Du har ett antal alternativ när det gäller mousserande vatten också. Välj ett vanligt mousserande vatten eller klubb soda för en fin, neutral smak. Om du vill lägga till lite sötma, vänd dig till en lätt smakad soda som ginger ale eller något av citrus sodavatten alternativet i affären.

Med den ökade tillgången på smaksatt vatten i dag har du också några bra möjligheter att ge stansen ett extra lager av smak. Varumärken som LaCroix erbjuder några roliga mousserande vatten med olika fruktsmak, från meloner till bär och några intressanta blandningar.

Gå så exotisk som du vill, eftersom den här stansen är den perfekta basen för experiment.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 4
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 4 mg
kolhydrater 1 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)