Lavendel Safir Collins Vår Cocktail Recept

Lavendel Sapphire Collins är en härlig och uppfriskande blandadrink som sätter en snurr på den populära Tom Collins . Det lägger bara en antydan till blommig lavendel till gnistrande gindryck och är idealisk för vår och sommaraffärer.

Den primära skillnaden mellan denna cocktail och originalet är användningen av lavendel enkel sirap . Det är en mycket lätt mixer att göra hemma och kan användas i ett antal andra cocktails. I Lavendel Safir Collins blandar den vackert med botanikerna som finns i Bombay Sapphire Gin och lägger till en aromatisk, trädgårdsfräsch touch till drycken .

Sommar eftermiddagar på uteplatsen, en vårdag i trädgården eller en fantastisk (och enkel) brunchcocktail , en smak och du kommer att förstå varför det här är en härlig drink.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Krymp saften av en halv citron i ett collinsglas, tillsätt lavendel sirap och Bombay Safir.
  2. Rör och fyll i is.
  3. Topp med klubbens läsk och garnera med en citronkil.

Base Spirit: Receptet skapades av Bombay Sapphire och det är verkligen en härlig gin för cocktailen. Botanikarna är snyggt balanserade och mjuka nog för att låta lavendeln passera genom mixen. Ändå är det inte den enda gin som kommer att fungera här.

Testa dina favoritgins i denna cocktail, eftersom den är så mångsidig som Tom Collins. Många av de nyare, icke-traditionella flänsarna som Hendrick och speciellt Aviation är också perfekta kandidater.

Utöver gin kan du byta ut basandan för en annan sprit om du vill. Om du är en fan av vodka, prova det. Rum och tequila kommer också att fungera bra, och du kan även hitta rätt whisky med en mycket mjuk profil (dvs. en blandad kanadensisk whisky) som inte övermanar lavendel. I äkta "Collins" dryck mode är valen oändliga.

Herbal sirap: Använd detta recept och sirap som inspiration för att få dina favoritväxter till Collins formel. Rosemary eller en blandning av lavendel och rosmarin är två ställen att börja men sluta inte där.

I huvudsak, om du kan odla en ört i din trädgård, har den en stark potential i en sirap och i denna dryck.

Hur stark är lavendel Safir Collins?

Som med de flesta highball blandade drycker, är Lavender Sapphire Collins en mycket mild cocktail. Den höga volymen av soda hjälper mjuka ut det trots att man använder en 94-säker gin. I genomsnitt väger denna cocktail ca 11% ABV (22 bevis), vilket är ungefär samma som ditt genomsnittliga vin.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 220
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 23 291 mg
kolhydrater 33 g
Kostfiber 7 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)