Lätt rött vin Marinade för biffar

Rött vin och biffar är en perfekt kombination. Detta röda vin marinade är ett lågt krångrecept som är lätt att kasta ihop på bara några minuter. Det är ett perfekt sätt att använda den sista biten av rött vin som inte kommer att bli bra imorgon.

Marinaden själv är väldigt grundläggande, med bara en liten peppar, lök och vitlök för krydda. Rosemary spelar snyggt med rött vin, vilket ger biffen en liten blommig smak samtidigt som köttets fulla smak skiner.

Du måste marinera biffen i några timmar åtminstone, så det här är det perfekta morgonprojektet. Du har hela dagen att salivera över och ser fram emot din biff. Det är en härlig start på en hemlagad måltid som skulle vara fantastisk med sötpotatis eller grillade grönsaker.

Om du älskar en bra grillad biff, var noga med att borsta på några grillar tips innan du börjar. Kom ihåg att grillen ska vara väldigt varm, gallret oljade, och det tar bara några minuter på varje sida för att nå medellång eller medium brunn.

Mer Rödvin Marinades

Det finns många sätt att göra en imponerande rödvin marinade. Vissa fungerar bättre med en typ av kött (eller icke kött) än en annan. Om du verkligen gillar att laga mat med vin, se till att utforska dessa recept.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera alla ingredienserna i en glasskål och häll sedan blandningen i en stor plast dragkedja väska.
  2. Tillsätt två eller tre 6-8 ounce biffar och täta påsen.
  3. Kyl i 4-6 timmar, vrid påsen flera gånger för att blanda marinaden.
  4. Förbered stekarna i enlighet med din önskemål och lägg resten av marinaden.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 635
Totalt fett 56 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 41 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 13 mg
kolhydrater 19 g
Kostfiber 2 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)