Låg Calorie Black Bean Burgers Recept

Dessa Black Bean Burgers gör det burger natt! Om du aldrig har provat en svartbönsburger, och tanken bara inte tycktes som någonting du någonsin vill försöka, borde du ge svarta bönburgrar ett försök. Kommer de att lura dig att tro att du äter en riktig nötköttshamburger? Antagligen inte. Men de är läckra, och de gör att man äter en hamburgare lite lättare på midjan.

Förvånansvärt, alla toppings som du skulle hitta på en vanlig nötkött eller kalkon burgare går ganska bra på dessa mycket hälsosammare black bean burgare. Sedan servera dem bara med några friska sidor som bakade bönor eller bakade ugnsfries eller en hälsosam kolvslakt med låg fetthalt.

Min familj frågar alltid om några sekunder av dessa kalorier med svarta bönor, så se till att du gör tillräckligt för sekunder för dem som önskar. Om du har rester, kan bönens patties förvaras i en lufttät behållare i kylskåpet för en dag eller två efter att du har gjort dem. Avsluta med alla vanliga burgerpåfyllningar - salladsblad, skivad tomat, skivad lök, pickle skivor, katsup, senap - och servera tillsammans med några krispiga ugnsfries .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Först ska du förbereda de svarta bönspattorna. Placera de svarta bönorna i en medelstor skål. Med bakkanten av en gaffel, masha bönorna delvis tills de kan formas till en patty, men de behöver inte vara helt mjuka släta. Till mashed black beans, lägg till brödsmulor, ägg, Worcestershire sås och svartpeppar och mixa bra tills alla ingredienser är väl kombinerade.
  2. För att laga bönens patties, värm canolaoljan i en stor stekpanna över medelvärme.
  1. Om du använder receptet, använd 1/4 av bönblandningen för varje patty. Forma varje del i skivformade patties som är ungefär 3/4 tum tjocka med dina händer. Forma dem försiktigt tills du får fyra unika patties.
  2. Placera pattiesna i stekpannan och laga på varje sida ca 4 minuter, eller tills pattiesna blir lättbruna och fasta.
  3. För att servera de svarta bönhamburgerna servera du varje patty på en helvete bulle och sluta med de burgerpåfyllningar du vill ha som sallad, skivad tomat, skivad lök, skivad pickles, ketchup och senap.

Per servering kalorier 271

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 937
Totalt fett 17 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 226 mg
Natrium 954 mg
kolhydrater 150 g
Kostfiber 25 g
Protein 46 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)