Kyckling Cutlet Sandwiches Recept

Dessa enkla Chicken Cutlet Sandwiches är läckra och ekonomiska också. Eftersom du använder kycklinghönsor verkar det som att du serverar mer kött än du är! Kombinationen av kyckling med sallad, tomat och en senap och majonnäsblandning är en klassiker. En av de främsta fördelarna med en kotelett är att kycklingen kommer att laga mat snabbare och bli mycket skarp eftersom den är så tunn, så det är bra när du är kort i tid.

Du kan lägga några smörgås på den här anbudet och skarpa skivor. Vissa skivade avokado eller till och med guacamole skulle vara riktigt bra. Istället för senap kan du använda cocktailsås, tartarsås eller till och med ketchup. Servera med en fruktsallad och lite kall öl för en bra lunch eller middag.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Om du inte kan hitta skivor i butiken, kan du göra dem. Lägg ett benfritt, skinlöst kycklingbröst på arbetsytan. Använd en vass kniv, skar kycklingbröstet noggrant ut som om du skulle skära en bagel, så du hamnar med två bitar kycklingar med samma bredd och längd som originalet, bara hälften så tjock. Upprepa med kvarvarande kycklingbröst.
  2. Placera ägget i en grundskål och kombinera brödsmulorna med osten på en tallrik. Döda skivorna i det slagna ägget, och sätt sedan in i brödkrossblandningen för att belägga. Tryck smulorna försiktigt på kycklingen så att de kommer att fortsätta.
  1. Smält smöret i en stor stekpanna över medelvärme. Saute de panerade kotlettarna, vrid en gång, i 6-9 minuter tills de är ordentligt kokta. Kycklingen ska kokas till 165 ° F av livsmedelssäkerhetsskäl. Ta bort kycklingen till en tallrik och täcka med folie för att hålla varma.
  2. Skåda hoagiebunkarna, om så önskas. Sprid mayonnaisen på en halv och senap på den andra halvan av brödet. Smörg med smörgåsar, tomat och sallad. Servera omedelbart så att du får kontrast av het kyckling och kalla grönsaker.