Kreativa alternativ till traditionella latkes

Okej folk, låt oss gå på dessa löpband eftersom vi har bara lite över en vecka för att förlora kalkon och fyllning (eller ska jag säga fyllningen som följde av att äta all kalkon) innan det är dags att äta igen. Det är rätt - Chanukah kommer!

Det är en firande av ljus och olja och i vårt hus firar vi det genom att fylla så många läckra potatispannkakor i våra munnar som kocken kan göra innan han eller hon kollapser. Sedan har vi munkar till efterrätt.

Min mamma var en purist, med bara potatis och lite lök, handgittera allt och stod över en hetpanna och slog ut stora partier för att vi skulle sluka. Men så mycket som jag älskade hennes originaler, har jag plats i mitt hjärta för massor av goda variationer. Här är några snoddar för att fira semestern i utsökt stil.