Kall kucchini soppa

Cold Zucchini Soup har en underbart mjuk, tjock konsistens helt enkelt från mängden courgette, inga stärkelseförtjockningsmedel i sikte. Gör det krämigare med tillsats av grädde eller yoghurt, om du vill. Det är perfekt för att använda upp flitig och billig courgettin och gör en härligt kall måltid för att starta! Detta är en stor kyld sommar soppa för heta nätter.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Hackla lök. Värm en medelgryta över medelhög hög värme och tillsätt olja eller smör. När fettet är varmt tillsätt lök och salt. Koka, rör om ibland tills lök är genomskinligt och ömt, ca 5 minuter.
  2. Samtidigt trimma och hugga zucchini. Tillsätt zucchini och buljong till löken. Höj värmen för att koka sedan minska värmen för att upprätthålla en stadig simma och laga, rör om och om tills kucchini är mycket öm, cirka 15 minuter.
  1. Arbeta i partier om det behövs, virvla soppa i en mixer eller matberedare tills det är mycket smidigt (minst 1 minut per sats).
  2. Sätt renad soppa i en stor skål eller tätbar behållare. Täck och kyla tills det är kallt.
  3. När du är redo att servera, rör i grädde eller yoghurt, om du använder, och tillsätt salt till smak (notera att soppa kräver en strö av peppar, om du vill.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 45
Totalt fett 1 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 12 mg
Natrium 629 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 1 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)