Gröna gudinnan Turkiet Burgers

Gröna gudinnan är en klassisk krämig salladsdressing som heter sitt ljusa nyans. Färska örter som persilja och gräslök gör den Ranch-liknande såsen ljusgrön och kan verkligen fräscha upp en sallad eller i detta fall en kalkonburger. Vi lägger till djupgrön spenat och persilja till burgerpatty, och en förenklad grön gudinnessås lever upp i skålen. Tillfoga ditt val av toppings till den redan smakfulla burgeren, såsom smält ost, färsk tomat och lök.

Notera att blandningen blir mycket våt när du gör burgerpattiesna. Olja dina händer innan du formar pattiesna, och lägg inte över dem. Du kan fortsätta att forma dem efter behov när de slår på pannan. Pattiesna kommer att bilda en fin krispig topp och botten, och inredningen torkar inte ut. Vi rekommenderar också att du rostar bollarna lätt innan du serverar dem.

Servera din gröna gudinna Turkiet Burgers med lätt ugnsfries och ditt val av crunchy coleslaw för en hälsosam men tillfredsställande ta på Burger och Björn fries.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm en stor stekpanna över medelhög värme. När det är varmt, lägg till 1 tesked olja följt av löken. Sauté i 1 minut och tillsätt spenat och vitlök. Koka i 2 minuter, eller tills löken är genomskinliga och spenaten är viss. Ta bort från värmen och låt svalna några minuter.
  2. I en stor skål lägg till markkalkon, ägg, 1 matsked persilja, senap och den kokta lök- och spenatblandningen. Smaka med salt och peppar och blanda väl. Blandningen blir våt.
  1. Torka ut stekpannan och tillsätt den återstående 1 matskedoljan. Värme över medelhög värme.
  2. Olja dina händer och bilda kalkonburgerblandningen i fyra patties, lägg till den heta pannan och koka i ca 5 minuter, eller tills den är brunad på botten. Vänd och koka ytterligare 5 minuter, eller tills den är kokt igenom.
  3. Medan pattiesna lagar matlagning gör du såsen. I en liten skål, kombinera majonnäs, resterande 1 matsked persilja, gräslök och citronsaft. Smaka med salt och peppar. Blanda väl.
  4. Sprid såsen på båda sidor av varje bulle. Tillsätt kalkonburgerad patty och sallad. Tjäna.