Grusiga Monster Rice Krispie Treats

Dessa skrämmande monster Rice Krispie-behandlar är det perfekta Halloween-partiet mellanmål! Det här receptet tar den klassiska spannmålspaketet upp i ett snygg med söta godisögon. De är så lätta att göra och de ser super imponerande ut.

Doppa Rice Krispie godis i olika färgad smält vit choklad för att skapa lilla monsterhuvud och lägg till ätbara godisögon i olika arrangemang för att skapa det skumma monsterets utseende. Du kan prova många olika mönster med ögonen. Varför sluta med två ögon? Monster kan ha så många du vill-gör dina godsaker ser unika och kreativa ut!

Ätbara godisögon kan hittas i de flesta hantverk i kakan och godisutsmyckning. Du kan också hitta dem online. De kan också göras från grunden av kunglig glasyr. Det är mycket billigare men ganska tidskrävande.

Om du inte hittar färgade godis smälter kan du ersätta vit choklad och matfärgning. Köp vanliga vita chokladflisor och efter att de har smält, lägg till oljan och sedan matfärgen. Var noga med att följa anvisningarna på rutan för att få rätt färgkombinationer och blanda i maten färgfärg helt för att förhindra strimmig färg.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smörj en 9x13 bakpanna med non-stick matlagningsspray.
  2. Smält smöret i en medelstor kastrull. Välj en gryta som är tillräckligt stor för att passa alla marshmallows.
  3. Lägg till marshmallows, sätt värmen till låg och rör tills marshmallows har smält helt. Lämna inte marshmallows utan uppsikt! De marshmallows kommer att brinna eller bruna väldigt lätt.
  4. Rör i riskrispierna två koppar i taget tills de är helt kombinerade.
  1. Pressa Rice Krispie-blandningen i den smurta bakpannan. Vi rekommenderar att du smördar också dina händer för att förhindra att blandningen stannar i händerna. Låt godis svalna och skär sedan i 12 rektanglar.
  2. Lägg ett ark av pergamentpapper över ett bakplåt.
  3. Sätt 1 kopp av den första färgen av godis smälter i en mugg. Mikrovågsugn, 30 sekunder i taget tills godiset har smält. Rör i 1 till 2 teskedar olja tills den är helt kombinerad. Doppa tre av rektanglarna i godiset och täck ca 1/3 av varje rektangel. Försök doppa dem både vertikalt och horisontellt. Lägg varje rektangel på arket av pergamentpapper. Ordna godisögonen som du vill på smält vit choklad. Experimentera med olika arrangemang och olika ögonmängder.
  4. Upprepa med kvarvarande smörgås smälter. Låt dem svalna helt. Förvara Ris Krispie godis i en lufttät behållare.