Forty Creek Caesar Cocktail Recept

Om du är en fan av Bloody Caesar , tror jag att du kommer att njuta av denna mycket intressanta återgivning av Caesar receptet.

Vodka i det traditionella Caesar receptet kan gå vilse bland alla smaker och byta ut andarna i både Caesars och Bloody Marys kan skapa djup på cocktailen. Denna dryck kan vara en av de bästa av de substitutioner som jag har försökt än, för jag har aldrig tänkt på att använda whisky som bas.

Det fungerar faktiskt mycket bra och det beror inte bara på den smidiga anpassningsförmågan hos Forty Creek, men de extra ingredienserna i det här receptet som gör whisky- och tomat-clamato-kombinationen så bra. Den italienska dressingen är en av dessa nycklar, och eftersom den inte finns i de flesta andra Caesar-recepten, kan det lätt förbises, men vi rekommenderar inte det.

Gör dig själv en tjänst och följ detta recept precis som i första omgången. Du kan alltid lägga till eller subtrahera för att passa din smak. Vill du ha det lite varmare? Lägg till mer Tabasco. Tror du det behöver lite mer smaklig krydda? Lägg till mer Worcestershire eller Montreal Steak Sauce (producerat av välkända varumärken som McCormick). Ha kul med garnishesna. Det finns gott om bra idéer, men om du använder dem alla kan du ha svårt att hitta glaset!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Använd ett aprikos sylt som ett lim, fälg ett glas med en 50/50 blandning av Montreal Steak Spice / selleri salt combo.
  2. Fyll glaset halvvägs med is.
  3. Lägg till varm sås, Worcestershire och salladsdressing.
  4. Topp med Forty Creek, clamato och tomatjuice.
  5. Rör försiktigt för att blanda och garnera med en kreativ spett av ditt val.
    .

Recept med tillstånd: Forty Creek Whisky

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 162
Totalt fett 5 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 25 mg
Natrium 401 mg
kolhydrater 18 g
Kostfiber 1 g
Protein 11 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)